Conferència “El Congrés de Cultura Catalana: el paper de la classe treballadora en la lluita per les llibertats nacionals”

Dilluns, 19 de març, a les 18.30 hores, al Museu de les Aigües de Cornellà

Dilluns, 19 de març, la Fundació Cipriano García – CCOO de Catalunya organitza a Cornellà de Llobregat la conferència-debat “El Congrés de Cultura Catalana: el paper de la classe treballadora en la lluita per les llibertats nacionals”, per recordar que l’any 1975 es van presentar al Parc de les Aigües de Cornellà els treballs preparatoris del Congrés de Cultura Catalana, coincidint amb el conflicte obrer a l’empresa Laforsa (la vaga més llarga a Catalunya des de la Guerra Civil).

L’acte tindrà lloc dilluns, a les 18.30 hores, a l’Àgora del Museu de les Aigües de Cornellà (Ctra. de Sant Boi, 4-6). Anirà a càrrec d’Ignasi Riera, escriptor i periodista, amb la presentació de Conxita Sánchez, presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, i clausura de Josep Maria Romero, secretari general de CCOO del Baix Llobregat – Alt Penedès – Anoia – Garraf, i comptarà amb l’assistència d’Antonio Balmon, alcalde de Cornellà.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 16 de març de 2018

Agenda:
Dilluns, 19 de març, de 2018
a les 18.30 hores
Museu de les Aigües – Ctra. de Sant Boi, 4-6. Cornellà