13a edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC)

Dies 5, 6 i 7 de juliol, a la seu de CCOO a Barcelona

Del 5 al 7 de juliol tindrà lloc, a la sala d’actes de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa), la 13a edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC).

L’obertura es farà el dia 5 a les 9.30 hores a càrrec de Jordi Serrano, rector de la UPEC, i els secretaris generals de CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya, Javier Pacheco i Camil Ros, respectivament, que donaran pas a la conferència inaugural (10.30 hores), titulada “I en l’interval, qui té el poder?”, del periodista Albert Om. Altres ponents en aquests dies seran els següents: Irene Escorihuela, Lucía Delgado, Oriol Nel·lo, Helena López, Cecilia Bayo, Aina Tarabini, Assumpta Baig, Pau Rodríguez, Enric Juliana, Roger Palà, Vicenç Navarro, Andy Robinson, Elena Freixa, Núria Parlon, Marta Rovira, Xavier Domènech, Anna Gabriel, Joan Rueda, Natza Farré, Laia Serra, Fina Birulés, Laia Soldevila, Gerardo Pisarello, Joan Manuel Tresserras, David Miró, Josep Fontana, Toni Domènech, Raimon Obiols, Soledad Bengoechea, Maria Cruz Santos, Quico Sallés, Xosé Manuel Beiras i Sara González.

Es parlarà, entre d’altres temes, de desnonaments, educació, robòtica, política, feminisme, República, revolució bolxevic o la II Restauració. El lema d’enguany és “En l’interval sorgeixen monstres” (inspirat en una frase d’Antonio Gramsci), i per accedir al programa complet o inscriure’s cal accedir a la web de la UPEC:
http://upec.cat/

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 4 de juliol de 2017

Agenda:
Dimecres 5, dijous 6 i divendres 7 de juliol de 2017
a partir de les 9.30 hores
Sala d’actes CCOO – Via Laietana, 16, planta baixa. BCN