Postgrau en ‘Idees i experiències polítiques transformadores’

La Fundació Cipriano Garcia i la Fundació Nous Horitzons han signat un conveni de col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona per tal d’impulsar un postgrau propi de la Facultat de Ciències polítiques i Sociologia de la UAB, adreçat als alumnes universitaris, amb titulació acadèmica, i a persones sense la titulació requerida, vinculades a l’associacionisme polític i social, i a les institucions i administracions públiques.

L’objectiu del postgrau en ‘Idees i experiències polítiques transformadores’ és que es coneguin les principals idees polítiques transformadores de l’època contemporània: socialisme, anarquisme, sindicalisme, ecologisme i feminisme. Aproximar-se a altres idees i teories polítiques més recents. Així com les experiències històriques i actuals més rellevants en els quals s’han desplegat els projectes polítics transformadors.

Aquest nou postgrau consta de 30 crèdits, 24 teòrics i 6 de treball final, amb un total de 180 hores de docència. Les sessions presencials es desenvoluparan del 17 de febrer fins el 27 de novembre de 2017. El 28 de febrer de 2018 és la data límit de lliurament del treball final. Les classes seran en sessions de dilluns i divendres de 16.30 a 21 hores, i s’impartirà a la seu de la Fundació Cipriano Garcia de CCOO de Catalunya a Via Laietana, 16 4a planta de Barcelona.

La formació adquirida aportarà un bagatge cultural important que ha de facilitar la integració i la promoció laboral dels estudiants d’aquesta Diplomatura de postgrau en feines als àmbits institucional, social, polític i del tercer sector.

Aquesta formació compta amb beques de la UAB i de les dues Fundacions que col·laborem.

Feu clic per
– tramitar la inscripció i la matrícula al Postgrau en ‘Idees i experiències polítiques transformadores’
– veure el cartell informatiu del Postgrau en ‘Idees i experiències polítiques transformadores’
– Article Sin Permiso