11a edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC)

Dies 1, 2 i 3 de juliol, a la seu de CCOO a Barcelona

De l’1 al 3 de juliol tindrà lloc a Barcelona l’11a edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC). Es farà a la sala d’actes de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, de Barcelona).


Enguany alguns dels ponents seran Iñaki Gabilondo, Josep Fontana, Rosa Calaf, Bertran Cazorla, Joan Herrera, Oriol Junqueras, Gemma Ubasart, Quim Arrufat, Íñigo Errejón, Joan Puigcercós, Jordi Hereu, Imma Mayol, Josep M. Álvarez o Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya (el qual serà present a la inauguració, el dimecres 1 de juliol, a les 9.30 h, al costat de Jordi Serrano, rector de la UPEC), i d’altres com Vicenç Navarro (el qual farà la cloenda, el divendres 3 de juliol, a les 12.00 h).

 

En el programa d’aquest any hi ha presentació de llibres, lliurament de premis, conferències i debats sobre política, corrupció, periodisme o el TTIP.

 

El lema és “De la protesta a la proposta” i, si bé hi ha places limitades, la inscripció és gratuïta. El programa complet es pot consultar a la web de la UPEC:

http://www.upec.cat/ca/

 

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya