Nova sessió a l’Speakers’ Corner de CCOO amb la presentació del llibre ‘Reducción y combate del animal humano’, amb Víctor Gómez Pin, catedràtic de filosofia de la UAB

Demà dijous, 19 de febrer, a les 17.30 h, al Museu d’Història de Catalunya, en el marc de l’exposició dels 50 anys de CCOO de Catalunya, en un acte presentat per José Luis López Bulla

En la commemoració del 50è aniversari de CCOO de Catalunya, s’organitzen les sessions a l’Speakers’ Corner a l’exposició “CCOO: 50 anys d’història de Catalunya (1964-2014)”, que acull el Museu d’Història de Catalunya. Són una sèrie de xerrades sobre passat, present i futur del moviment sindical.

La setena edició es farà demà dijous, 19 de febrer, a les 17.30 h, al Museu d’Història de Catalunya (plaça de Pau Vila, 3, de Barcelona), i hi intervindrà Víctor Gómez Pin, catedràtic de filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb la presentació del seu llibre Reducción y combate del animal humano. Ho introduirà José Luis López Bulla, secretari general de CCOO de Catalunya entre 1976 i 1995.

En la presentació d’aquest llibre es tractaran qüestions d’educació i llibertat de l’ésser humà, basant-se amb la domesticació dels animals per exemplificar com l’home i la ciutadania es veuen pressionats a l’hora de pensar per ells mateixos. Segons Gómez, la llibertat es retalla a través d’una economia capitalista que elimina la classe mitjana. Aquest llibre, publicat per Ariel el 2014, proposa lluitar per vivificar allò que és propi de la nostra naturalesa, alliberar l’animal humà.

La invitació de demà es pot consultar a Internet.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 18 de febrer de 2015 
 
Agenda:
Dijous 19 de febrer de 2015
a les 17.30 hores
Museu d’Història de Catalunya – Plaça de Pau Vila, 3. BCN