Luis Recuenco i Amand Blanes: ‘Reptes de futur del sistema públic de pensions’. Els dilluns del Cipri – 18 de novembre de 2013

L’acte ha tingut lloc el 18 de novembre, a les 18’00h, a les sales 11-13 de la seu de CCOO de Catalunya, Via Laietana 16, 1a planta, Barcelona.

La Fundació Cipriano Garcia–CCOO de Catalunya ha realitzat una nova sessió dels dilluns del Cipri, en la qual seguíem debatent sobre la reforma i el futur de les pensions. En aquesta nova sessió hem volgut abordar el debat sota el títol “Reptes de futur del sistema públic de pensions”, des d’un punt de vista acadèmic.

És per això que vam convidar Luis Recuenco Vegas, professor del Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, i Amand Blanes Llorens, demògraf, del Centre d’Estudis Demogràfics de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ho moderava Aina Vidal, responsable d’Acció Jove-Joves de CCOO de Catalunya.

L’acte va tenir lloc el 18 de novembre, a les 18’00h, a les sales 11-13 de la seu de CCOO de Catalunya, Via Laietana 16, 1a planta, de Barcelona.

Feu clic per veure:
-la invitació
-el cartell
galeria de fotografies
-el vídeo de les intervencions