CCOO a la Diada Nacional de Catalunya 2012

CCOO reivindicarà la Catalunya social amb la Plataforma Prou retallades! en la Diada de l’11 de Setembre

Com cada any, CCOO de Catalunya participarà en els actes de la Diada Nacional, el proper 11 de setembre. Enguany ho farà juntament amb la Plataforma Prou retallades!, que realitzarà la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova de Barcelona amb la reivindicació de la Catalunya social i la petició d’una consulta popular on la ciutadania de Catalunya pugui expressar la seva opinió sobre les polítiques de retallades socials que està duent a terme el Govern de la Generalitat. La consigna és clara: #jovulldecidir.

Ofrena floral (9 hores)

Si hi voleu participar, tingueu en compte que la convocatòria de CCOO de Catalunya és a les 9 hores, a la ronda de Sant Pere cantonada amb la plaça d’Urquinona de Barcelona.

Manifestació (18 hores)

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, encapçalarà la delegació del sindicat que també participarà amb altres organitzacions i membres de l’organització en la manifestació ciutadana convocada a Barcelona a les 18 hores, i on es reclamarà el dret a decidir i la Catalunya social. Punt de trobada: 17.30 h. Diputació/Pau Claris.

Manifest

Cliqueu per veure el Manifest de l’11 de setembre de la Plataforma Prou retallades!
Cliqueu per veure el Manifest de l’11 de setembre de CCOO i UGT de Catalunya

Més informació

Consullteu altres actes commemoratius de l’11 de setembre a l’especial número 153 de Lluita Obrera Digital