Nova convocatòria del Lletrafòrum

La propera sessió de Lletrafòrum tindrà lloc l’11 d’octubre, a les 18.30 h, a la sala 1 de la seu de CCOO de Via Laietana, núm. 16, planta baixa (Barcelona)

En aquesta convocatòria reprenem el llibre en què se centrava la darrera sessió del Lletrafòrum que, com recordareu, es va haver d’anul·lar. Es tracta de la novel·la Emulsió de ferro, de Sebastià Jovani, una crònica negra ambientada al barri de Gràcia pels volts de l’any 1976, un lloc i unes dates que permeten traçar un relat del primer postfranquisme. L’autor assistirà a la sessió per comentar la novel·la i parlar amb els assistents.
 
Si no heu llegit el llibre, podeu agafar-lo en préstec a qualsevol biblioteca pública, o si preferiu comprar-lo, sapigueu que a la Llibreria Negra i Criminal us faran un 10% de descompte dient que participeu al Lletrafòrum de CCOO. En cas que no el pugueu aconseguir, d’aquí a uns dies ens n’arribaran uns quants al Servei Lingüístic (Via Laietana, 16, 7a planta, Barcelona), que us podrem deixar en préstec.
 
Si voleu participar en aquesta nova sessió del Lletrafòrum o seguir informats i informades de les properes convocatòries, envieu-nos un correu a [email protected].
 
Bona lectura!