Presentació de “Les mateixes estrelles”, a Tàrrega

El divendres 17 de juny, va tenir lloc, a Tàrrega, la presentació del nou llibre de la col·lecció de CCOO “Llegim” de lectura fàcil: Les mateixes estrelles, de Núria Martí.

La xerrada de l’autora, que ens parlà del procés de creació del seu llibre, i el diàleg que es va establir entre la Núria Martí, l’alumnat de l’Aula de Llengua de Tàrrega, que prèviament havia llegit i treballat el llibre a l’aula, i les altres persones de la vintena que assistiren van ser els eixos centrals de la presentació. A través d’aquest diàleg vam anar coneixent aspectes que l’autora va tenir en compte a l’hora d’escriure el llibre i també matisacions importants sobre l’aprenentatge de la llengua catalana, la lectura fàcil…

L’acte, organitzat pel Servei Lingüístic de CCOO de les Terres de Lleida juntament amb el Servei Comarcal de Català de l’Urgell, amb el suport de la Biblioteca Central Comarcal de Tàrrega, comptà amb la salutació inicial de Josep M. Baiget, secretari general de CCOO de les Terres de Lleida; i Conxita Navarro, directora del Centre de Normalització Lingüística de Lleida.