CCOO de Catalunya ha homenatjat Miguel Núñez

En l’acte es va presentar el còmic “Mil vidas más” i un extracte del documental “Al final de la escapada”

L’acte, que va estar organitzat per la Secretaria de Formació Sindical i Cultura i la Fundació Cipriano García, va comptar amb les intervencions de persones properes a Miguel Núñez.

La doctora Montserrat Figuerola, expresidenta de l’ONG fundada pel mateix Núñez, ACSUR-Las Segovias, i professional de la salut que va estar al seu costat fins a l’últim moment, va reivindicar la necessitat de la cooperació per a un món millor i va reconèixer el compromís i la fortalesa de Miguel Núñez, qui va lluitar fins a l’últim moment per tenir una mort digna.

Albert Solé
, periodista i cineasta, va presentar un extracte del documental sobre Miguel Núñez Al final de la escapada, que ha rebut diversos reconeixements com la Biznaga de plata al millor documental al Festival de Málaga i una menció especial al premi al millor llargmetratge iberoamericà documental al Festival de Cine de Guadalajara.
Podeu veure el tràiler del documental fent clic aquí.

Pepe Gálvez
i Joan Mundet, autors de Mil vidas más, un còmic de Miguel Núñez i sobre Miguel Núñez, van acompanyar la seva presentació d’una animació per explicar el procés de gestació del còmic. Els autors, que van quedar seduïts per la personalitat i els valors de Miguel, van posar tots els seus esforços per fer sortir a la llum aquesta obra, que Miguel va veure començar, però no acabar. Mil vidas más, deien, són el que hagués volgut viure Miguel d’una manera digna.

La cloenda de l’acte va anar a càrrec de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, que va posar èmfasi en la vigència dels valors de Miguel Núñez i la necessitat de mantenir l’esperit de lluita per combatre les injustícies que encara ens trobem avui dia. Les desigualtats ens priven de llibertat, va afirmar el secretari general de CCOO de Catalunya que, tot reprenent el títol de l’acte “la seva memòria, la nostra herència”, va fer una crida a la manifestació contra les retallades que tindrà lloc el proper 14 de maig, a les 11 h, a la plaça Catalunya de Barcelona.
Feu clic per veure la intervenció de Joan Carles Gallego.

Montserrat Figuerola

Albert Solé

Joan Mundet i Pepe Gálvez

Joan Carles Gallego

Joan Mundet i Pepe Gálvez