CCOO de Catalunya ha celebrat la 13a Mostra de Cuines Obreres

La 13a Mostra va comptar amb una trentena de plats preparats pels participants

La Mostra, organitzada pel CFA Manuel Sacristán, el Servei Lingüístic i l’Àrea de Cultura de CCOO de Catalunya, és un espai de relació on tothom que ho vol pot portar un plat o una beguda amb la recepta corresponent i compartir-lo amb la resta de participants. Durant la mostra es poden degustar entrants, primers i segons plats i postres molt diverses: de quotidians i de propis dels dies de festa, de tradicionals de la nostra terra i de típics d’altres països, d’elaboració senzilla i de preparació més costosa, mentre es comparteix una bona estona entre les persones participants.

Enguany la 13a Mostra de Cuines Obreres ha comptat amb la presència d’una cinquantena de persones i amb una trentena de persones participants.

A més, cada dos anys editem en català un recull amb totes les receptes que s’han presentat per promocionar l’ús social del català també en espais més lúdics i culturals. Enguany, a banda de l’obsequi de productes gastronòmics que s’enduen les persones participants, hem distribuït el recull de les receptes de l’11 i 12a Mostra de Cuines Obreres.

Feu clic per veure el vídeo elaborat pel CFA Manuel Sacristán.

Vegeu la presentació gràfica de frases fetes vinculades amb la gastronomia projectada a la 13a Mostra de Cuines Obreres.