CCOO de Catalunya organitza una xerrada sobre el Sàhara a Cornellà de Llobregat

L’activitat s’organitza amb motiu de l’exposició “Sahrauís. Condicions de vida i de treball als campaments de refugiats al desert del Sàhara”

El darrer 5 de maig el local “La Fragua” de Cornellà de Llobregat va acollir una xerrada sobre el Sàhara que va organitzar CCOO del Baix Llobregat i l’Àrea de Cultura de CCOO de Catalunya amb motiu de l’exposició “Sahrauís. Condicions de vida i de treball als campaments de refugiats al desert del Sàhara”.

Les intervencions van anar a càrrec d’Edu Jodar, responsable de Cultura de CCOO del Baix Llobregat, d’Antonio Rosa, autor de les fotografies de l’exposició i membre de l’Àrea de Cultura de CCOO de Catalunya, que va parlar de la seva experiència al desert des del punt de vista del viatge fotogràfic i sindical, i d’Andella Salama Sidi, sahrauí i assessor del CITE, que va parlar de la vida quotidiana als campaments de refugiats i de les perspectives de futur del seu poble.


La Fragua ha exposat “Sahrauís. Condicions de vida i de treball als campaments de refugiats al desert del Sàhara” del 7 d’abril a l’11 de maig.


Podeu veure l’exposició virtual a www.ccoo.cat/sahara.