CCOO de Catalunya deixa en dipòsit una obra de Tàpies a la Fundació Palau i Fabre

“Empremta de mà”, d’Antoni Tàpies, forma part de la col·lecció permanent de la Fundació Palau i Fabre

El diumenge 24 d’octubre es va reobrir la Fundació Palau i Fabre de Caldes d’Estrac (carrer Riera, 54), amb una exposició permanent, totalment renovada, estructurada en tres discursos enllaçats: la formació de Palau i Fabre, el període immediatament anterior a l’inici de la Guerra Civil i l’art i la col•lecció del seu pare, Palau Oller.

D’altra banda, també es va inaugurar l’exposició temporal que duu per nom “Mira la mà”, i que està formada per una selecció de 43 obres de Tàpies feta per Perejaume.

En aquests context artístic es pot veure “Empremta de mà” (1974), d’Antoni Tàpies, que CCOO ha cedit en dipòsit a la Fundació Palau i Fabre. Tàpies va fer aquesta obra per a CCOO de Catalunya com un gest solidari amb el poble vietnamita.

CCOO de Catalunya farà una presentació d’aquest quadre el proper 18 de novembre, a les 18 h, a la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona (carrer d’Aragó, 255), on s’explicarà la història i simbologia de l’obra i es posarà de manifest el compromís social i ciutadà de l’artista.