Ells són pocs, nosaltres som moltes

Jornades de la UPEC, 4, 5 i 6 de novembre

Les jornades de la UPEC se celebraran de forma presencial i en streaming els dies 4, 5 i 6 de novembre. 

El cartell. Aquest any estrany tenim l’honor d’anunciar-vos que comptem amb Joan-Pere Viladecans en la creació de la imatge gràfica, a qui volem agrair públicament la seva col·laboració. Un dels nostres somnis s’ha fet realitat. Es tracta d’un cartell de 50×70 que reprodueix el lema d’aquesta edició, “Ells són pocs, nosaltres som moltes”. Es tracta d’una imatge punyent, potent, com un cop de puny directe a les nostres consciències que crea un gran impacte visual. Formes en representació d’òvuls, entre la vida –vermell– i la mort –negre. En realitat, descriu l’essència de la vida. Tot l’agraïment de la UPEC a un dels nostres més significats artistes. Als participants els regalarem un magnífic cartell. A aquells que no puguin venir els en guardarem un per al juliol del 2021. 

El programa. Hem preparat un seguit de debats: “Ideologia i classes socials al segle XXI”, “Postmodernitat i raó (en record de Toni Domènech)”, “Com combatre el feixisme”, “La pedagogia de la memòria”, “Per envellir dignament”, “L’essencial de la vida és invisible als ulls”, “S’esberlen les fronteres socials de les ciutats”. Un debat sobre la COVID-19: “Aprenentatges de la COVID-19”. I també tindrem el tradicional debat entre els líders dels partits d’esquerres: “La política en temps confusos”.

Els ponents confirmats són: Marina Subirats, Joan Benach, Milagros Pérez Oliva, Xavier Domènech, Brigitte Vasallo, Ingrid Guardiola, Daniel Raventós, Maria Júlia Bertomeu, Enric Canet, Amparo Iturriaga i Irantzu Valera. En pocs dies us enviarem altre un missatge amb tota la graella i el link per apuntar-vos.

Lloc. Es farà a la Sala Brigades Internacionals de la UGT de Catalunya, a la rambla de Santa Mònica, 10, de Barcelona.

Seguirem tots els protocols de manera estricta, l’aforament serà limitat per raons òbvies.

Programa

Més informació