2a edició de la marxa popular en memòria de la retirada republicana a la Garrotxa

Recordarem la retirada de tot un poble vençut per la barbàrie franquista

El proper 2 de febrer se celebrarà la 2a edició de la marxa popular en memòria de la retirada republicana a la Garrotxa.

El 2 de febrer de 1939 la família del darrer alcalde republicà d’Olot, els Serrat-Pujolar, van emprendre el camí de l’exili marxant per l’Alta Garrotxa fins a Sant Llorenç Cerdans a França.
Aquest diumenge 2 de febrer volem commemorar aquesta data marxant també per les mateixes muntanyes on ells i centenars de garrotxins van caminar cap un destí incert.
Recordarem la retirada de tot un poble vençut per la barbàrie franquista.
Us hi esperem!
 
El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca, amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Expresos Polítics, organitza una caminada per rememorar el 80è aniversari de l’exili massiu que van haver de prendre moltes persones, tant civils com militars, a finals de la Guerra Civil.
 
IMPORTANT: cal dur esmorzar i dinar; roba i calçat adient per caminar; roba d’abric, ja que la previsió apunta que les temperatures màximes no superaran els 8º. L’organització es reserva el dret d’anul·lar la marxa per causes meteorològiques o altres alienes a l’organització. 

Més informació