Via Laietana 16, 7a planta - 08003 Barcelona    934812841   Fax. 934812921    ceres@ccoo.cat  
format impressió |  contrast  

           centre d'estudis i recerca sindicals

Inici web
Cerca ràpida  
 
Via Laietana, 16, 7a planta
08003 Barcelona

Horari matins:
dl.a dv.de 9 a 14 h
Horari tardes:
dl.a dj.de 16 a 18.30 h

 ceres@ccoo.cat
 biblioteca@ccoo.cat
 93 481 28 41
Fax. 93 481 29 21

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Servei d'Informació i Documentació Jurídica

Butlletí d'Actualitat Jurídica i Sindical del CERES i del Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO Catalunya (núm. 56)


Foto Butlletí 56

En aquest número presentem una nova secció laudes d'eleccions sindicals on comentarem i donarem accés a laudes d'especial rellevància. També hi estan incloses les seccions habituals: activitat del Gabinet Jurídic, estudis jurídics i sindicals, jurisprudència i enllaços.

Les 3es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical de CCOO de Catalunya, que es celebraran el 7 i 8 de novembre, a la seu central del sindicat, encapçalen el Butlletí. 

La secció laudes presenta un comentari sobre la legitimitat dels sindicats per promoure eleccions sindicals en el centre de treball.

La secció estudis jurídics i sindicals aborda qüestions com els sistemes de registre de la jornada laboral, el dret a la desconnexió digital, els plans d'igualtat a la llum del RDL 6/2019 (comentari d'Ignasi Beltran), la cadena de subministrament d'El Corte Inglés a Bulgària i Romania, i els convenis col·lectius de sector aplicables a la contractació pública (guia del Consell de Relacions Laborals de Catalunya). Menció especial mereix Juan N. García-Nieto, a qui, en el 25è aniversari de la seva mort, volem retre homenatge.

La secció jurisprudència inclou comentaris de Jesús Martínez (sobre integritat moral en les relacions laborals), Adrián Todolí (riders com a falsos autònoms) i Gratiela Moraru (perillositat del treball de les "kellys").

A la secció enllaços hem afegit la nova edició de la revista Perspectiva, de la Federació de Serveis a la Ciutadania.
11/10/2019

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


© CCOO de Catalunya | | | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI