Via Laietana 16, 7a planta - 08003 Barcelona    934812841   Fax. 934812921    ceres@ccoo.cat  
format impressió |  contrast  

           centre d'estudis i recerca sindicals

Inici web
Cerca ràpida  
 
Via Laietana, 16, 7a planta
08003 Barcelona

Horari matins:
dl.a dv.de 9 a 14 h
Horari tardes:
dl.a dj.de 16 a 18.30 h

 ceres@ccoo.cat
 biblioteca@ccoo.cat
 93 481 28 41
Fax. 93 481 29 21

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Monogràfic sobre Europa

Butlletí Treball, Economia i Societat (Maig 2019)


Foto Butlletí

Et presentem el quart número del Butlletí Treball, Economia i Societat, de CCOO de Catalunya.

El Parlament Europeu celebra unes eleccions transcendentals aquest mes. És per això que Europa és el fil conductor del nostre dossier monogràfic. Aquí es presenten les propostes de CCOO de Catalunya davant aquesta fita electoral i s’analitza la UE des de diverses perspectives: la social, la política, l’econòmica, la tecnològica, la migratòria, la sindical o la mediambiental.

Aquest número inclou una nova secció Aula Treball i Societat, amb la conferència impartida per Dominique Méda, a la seu de CCOO de Catalunya, sobre el futur del treball.

La secció Indicadors interactius es centra en l’evolució del pes dels salaris i la renda familiar disponible. La nota de conjuntura econòmica presenta una anàlisi actualitzada a maig de 2019.

La secció Sostenibilitat tracta de les polítiques de mitigació del canvi climàtic a la UE.

La secció Treballs del postgrau presenta el de Miquel de Toro: "Una herencia incómoda. La figura de Rosa Luxemburg en la memoria conmemorativa alemana". Els papers del Seminari Salvador Seguí exposen el balanç "CCOO de Catalunya i el procés."

Ens pots fer arribar suggeriments i comentaris, així com sol·licitar altes, modificacions o baixes del Butlletí a l'adreça de correu electrònic ceres@ccoo.cat

Números anteriors del Butlletí Treball, Economia i Societat:

Núm. 3 (abril de 2019)
Núm. 2 (novembre de 2018)
Núm. 1 (Juny de 2018)

20/05/2019

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


© CCOO de Catalunya | | | Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI