CCOO presenta el llibre “Estimades famílies” a Cornellà

Una activitat del Club de Lectura COCOS, en col·laboració amb Editorial Eumo                   

Demà, dimarts, a les 19 hores, es presentarà el llibre de Jordi San José “Estimades famílies” a la seu comarcal de CCOO Baix Llobregat.

La presentació està organitzada pel Club de Lectura COCOS, i forma part de les activitats sobre cultura i memòria democràtica que periòdicament impulsa l’Aula de Formació Joan N. García-Nieto.

A “Estimades famílies”, el seu autor aprofita la seva experiència com a professor per situar aquesta figura com a fil de conducció d’un ventall de situacions que ens apropen al concepte de família, i de com aquest ha assolit diverses formes avui en dia i sobre com presenta una nova diversitat de problemes. Jordi San José, a banda de professional de la docència i bon narrador, ha format part de la vida política del Baix Llobregat, arribant a ser alcalde de la seva ciutat, Sant Feliu de Llobregat, durant dues legislatures.

La presentació es farà a partir d’una conversa amb Jaume Funes, pedagog amb diverses inquietuds (periodisme, escriptura i, fins i tot, pintura). L’Aula de Formació també ha comptat amb aquest intel·lectual per debatre sobre l’educació del jovent.

Aquesta activitat està organitzada pel Club de Lectura COCOS, l’editorial Eumo i Pati Blau Llibres. Restarà oberta a tota persona interessada, i tindrà lloc a l’edifici de CCOO situat a la carretera d’Esplugues, 68, de Cornellà de Llobregat.

Agenda:
Dimarts, 29 de maig de 2022
19 hores
Seu comarcal de CCOO Baix Llobregat
Ctra. d’Esplugues, 68, Cornellà