CCOO del Barcelonès celebrarà demà la seva Conferència cap al X Congrés de CCOO de Catalunya

Amb assistència de Núria Parlón, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet

CCOO del Barcelonès celebrarà demà dijous, 22 de novembre, al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet, la Conferència que debatrà l’Informe balanç del període anterior i els documents del X Congrés de la CONC, pel que s’elegiran els 105 delegats que li corresponen al Barcelonès. La Conferència estarà composada per 275 delegats i delegades.

Recordem que CCOO del Barcelonès, que inclou les ciutats de Barcelona, l’Hospitalet, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, és la primera organització territorial de CCOO de Catalunya amb prop de 70.000 afiliats i afiliades.

Aquesta Conferència, amb el lema “La unió fa la força” se celebrarà pocs dies després de la vaga general del 14-N, que va ser la més important dels darrers anys, tant a nivell general com a la nostra comarca, posant en evidència que la gent treballadora i la gran majoria de la societat cada cop està menys resignada i més activa contra les polítiques econòmiques i socials que patim per part dels governs de Catalunya i Espanya.

A la part inicial de la conferència tindrà lloc la salutació de l’alcaldessa de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, i la intervenció de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, serà a les 13’00h.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 21 de novembre de 2012

Agenda:
Dijous 22 de novembre de 2012
De 09:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h
Teatre Sagarra (c/Lluís Companys, 27, Santa Coloma de Gramenet)

Podeu veure les imatges i el vídeo.