Intervenció de CCOO del Barcelonès en el procés d’elaboració del PAM

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) és un document que emmarca l’acció de govern d’un ajuntament durant els quatre anys de mandat.

No existeix obligació administrativa de disposar d’aquest document. És, per tant, una decisió política que alguns ajuntaments prenen. La Ciutat de Barcelona porta diversos mandats realitzant aquest document, que serveix com a ocasió per estimular la participació ciutadana i també per arribar a consensos entre els diferents grups municipals en les directrius estratègiques del mandat.

Adjuntem la versió del PAM sotmesa a aprovació inicial en data 15 de juny de 2012, que ha servit com base per presentar les al·legacions oportunes per part de totes les organitzacions que han participat d’alguna manera en el procés d’elaboració del PAM.

CCOO del Barcelonès ha participat en la fase inicial, amb uns criteris globals, i hem presentat també al·legacions finals.

Igualment hem participat en les al·legacions elaborades des del Consell de Ciutat i també des del Consell Econòmic i Social de Barcelona.