Tarifes vigents al Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de Catalunya

Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de CatalunyaEls honoraris que s'aplicaran en els assumptes tractats pel Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de Catalunya seran els vigents en el moment de l'encàrrec professional d'acord amb les condicions fixades a les presents taules d'honoraris i normes d'aplicació.

Per a poder gaudir dels honoraris especials per a l'afiliació és imprescindible tenir una antiguitat superior als 6 mesos en el moment de l'encàrrec professional i que, a més a més, es mantingui al corrent de pagament durant totes les fases de la tramitació de l'encàrrec.


Concepte Honoraris
Tarifa d'honoraris dels serveis jurídics Col·lectiu honoraris
Tarifa d'honoraris dels serveis jurídics Conflicte col·lectiu honoraris
Tarifa d'honoraris dels serveis jurídics Civil honoraris
Tarifa d'honoraris dels serveis jurídics Penal honoraris
Tarifa d'honoraris dels serveis jurídics Individual
honoraris
Tarifa d'honoraris dels serveis jurídics Plural
honoraris
* Preus sense IVA

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.