Tarifes vigents al Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de Catalunya

Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de CatalunyaEls honoraris que s'aplicaran en els assumptes tractats pel Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de Catalunya seran els vigents en el moment de l'encàrrec professional d'acord amb les condicions fixades a les presents taules d'honoraris i normes d'aplicació.

Per a poder gaudir dels honoraris especials per a l'afiliació és imprescindible tenir una antiguitat superior als 6 mesos en el moment de l'encàrrec professional i que, a més a més, es mantingui al corrent de pagament durant totes les fases de la tramitació de l'encàrrec.Avís important:
Les tarifes del 2019 seran vigents fins que es procedeixi a la seva revisió i actualització, al llarg del primer trimestre del 2020, moment en què s'aplicaran les noves tarifes, que es publicaran en aquest mateix espai.
Normes d'aplicació de la taula d'honoraris professionals d'assessorament jurídic del Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de Catalunya vigents per a l'any 2019Concepte Honoraris
Assessorament jurídic laboral individual honoraris
Assessorament jurídic laboral plural honoraris
Assessorament jurídic laboral col·lectiu honoraris
Assessorament jurídic en Seguretat Social honoraris
Assessorament jurídic en contenciós administratiu honoraris
Assessorament civil honoraris
Assessorament penal honoraris

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.