Socioeconomia

CCOO alerta de l'increment de l'atur continuat des del mes de juliol i de la intensa caiguda de la contractació registrada, sobretot indefinida

És alarmant que el 86,5% de la nova contractació registrada sigui de caràcter temporal.

més informació »


Javier Pacheco participa al I Congrés de l'FP de Catalunya, organitzat per PIMEC

Demà dijous, 21 de novembre, al Palau Reial de Pedralbes de Barcelona (Av. Diagonal, 686).

més informació »


CCOO de Catalunya destaca que la millora salarial dona estabilitat a l'economia i a la qualitat del teixit social

Valoració de les dades de l'IPC d'octubre de 2019.

més informació »


CCOO alerta que, tot i la millora en afiliació a la Seguretat Social, es redueix l'atur en menor intensitat que fa un any

El 85,1% de la nova contractació registrada és temporal.

més informació »


Taula rodona sobre fiscalitat justa i empreses tecnològiques

Demà dimarts, 29 d'octubre, a les 19 hores, al Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia (c/ Roger de Llúria, 13, Barcelona).

més informació »


CCOO denuncia que augmenta l'atur i la precarietat laboral, sobretot al sector serveis, amb una afectació molt més acusada en les dones

Augmenta la parcialitat i la temporalitat en un mercat de treball incapaç de generar més i millor ocupació.

més informació »


CCOO de Catalunya reclama lideratge públic per a una economia marcada per la incertesa global

Valoració de les dades de l'IPC de setembre del 2019.

més informació »


Campanya en defensa del sistema públic de pensions

CCOO de Catalunya ha iniciat una campanya als centres de treball i als carrers que servirà per defensar l'ocupació de qualitat i les pensions dignes, perquè són un dret, no un privilegi, i perquè garanteixen la cohesió, la certesa i el benestar que li correspon i que reclama la immensa majoria de la població.

més informació »


CCOO alerta de l'escàs creixement afiliatiu a la Seguretat Social malgrat el notable augment de contractes signats, el 85% dels quals, temporals

El mes de setembre de 2019 deixa una xifra de 372.623 persones registrades com a aturades a les oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el que significa una reducció interanual del 2% (7.721 aturats i aturades registrats menys que fa un any). A Espanya són 3.079.711 les persones que romanen desocupades, amb una reducció del 3,8%.

més informació »


Renda Garantida de Ciutadania

Qualsevol persona sense ingressos o amb ingressos per sota del que estableix la llei, si compleix els requisits, pot demanar la Renda Garantida de Ciutadania, que s'implementarà gradualment fins a l'abril del 2020.

més informació »


CCOO alerta d'un augment significatiu de l'atur i una caiguda intensa de la contractació en ple mes d'agost

Es redueix l'atur respecte el 2018 en un 2,4% però, tot i la disminució, Catalunya continua amb més de 371.000 persones que no troben feina. Malauradament, respecte el mes de juliol, l'atur ha augmentat en gairebé 12.600 persones.

més informació »


CCOO alerta de l'augment de l'atur al mes de juliol per primer cop des de fa 10 anys

Al mes de juliol només les dones incrementen les xifres de l'atur en gairebé 2.000 efectives.

més informació »


CCOO denuncia la saturació del mercat de treball i la incapacitat de reduir l'atur i generar ocupació de qualitat

L'efecte estacional de la temporada d'estiu fa incrementar l'ocupació sobretot femenina, però malauradament a costa de contractes temporals i jornades parcials.

més informació »


Esperant l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya

Cal un canvi en el nostre marc de prioritats; el primer de tots, superar la infradotació econòmica de l'educació al nostre país, a 1,3 punts de la mitjana a la Unió Europea, i que no s'ha recuperat dels mínims assolits durant la crisi, ni tan sols quan ja fa 5 anys que parlem de recuperació.

més informació »


CCOO alerta de la forta caiguda de la contractació indefinida a Catalunya

Es redueix l'atur respecte el 2018 en un 3,5% però, tot i la disminució, Catalunya continua amb més de 357.000 persones que no troben feina. L'efecte estacional que recull aquest mes contribueix a la relativa millora del mercat de treball.

més informació »


La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.