Pau i Solidaritat

http://pauisolidaritat.ccoo.cat

No pot haver-hi desenvolupament socialment just sense Drets Humans Laborals.


La Fundació Pau i Solidaritat és l'instrument de CCOO de Catalunya per fer cooperació internacional i sensibilitzar els treballadors i treballadores del nostre país.

Adoptem la forma d’ONG per al desenvolupament i disposem de l’estructura federativa i territorial de CCOO amb responsables i grups de treball arreu de Catalunya.

Fes-te soci o sòcia i col·labora amb la Fundació!Fundació Pau i Solidaritat

Via Laietana, 16, 5a planta
08003 Barcelona
Tel. 93 481 29 12
Fax. 93 481 28 57
pauisolidaritat@ccoo.cat
http://pauisolidaritat.ccoo.cat

Notícies

Campanya d'emergència amb el Líban

Distribució del fons recaptats a la "Campanya d'emergència al Líban"que han permès atendre a les persones afectades per l'explosió del port de Beirut.

més informació »


CCOO de Catalunya acull una jornada sobre "Els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Un acostament des del sindicalisme", amb la participació d'Unai Sordo, Luca Visentini i Javier Pacheco

El proper dijous 12 de novembre tindrà lloc la jornada 'Els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Un acostament des del sindicalisme' organitzada conjuntament per la Confederació Europea de Sindicats, CCOO d'Espanya, CCOO de Catalunya i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO de Catalunya i amb el finançament de la Comissió Europea.

més informació »


CCOO de Catalunya i la Fundació Pau i Solidaritat del sindicat denuncien la violència antisindical de què són víctimes els sindicalistes de Colòmbia

El dia 26 d'octubre del 2020, a Colòmbia, Enrique Rivas, sindicalista de la Federación Colombiana de Trabajadores de la Educación (FECODE) va rebre, al seu domicili una corona, ciris i llibres litúrgics amb el nom de cada membre de l'Executiva de la FECODE i del president de la Central Unitaria de Colombia (CUT), Diógenes Orjuela.

més informació »


Campanya d'emergència en suport a la població afectada per l'explosió a Beirut

És una iniciativa conjunta de l'Associació Catalunya-Líban, l'Associació Catalana per la Pau i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO Catalunya

més informació »


CCOO de Catalunya i la Fundació Pau i Solidaritat se solidaritzen amb la Federació Nacional de Sindicats de Treballadors i Assalariats del Líban (FENASOL) i amb el poble libanès

La Fundació Pau i Solidaritat, des del 2015 promou la cooperació sindical al Líban amb FENASOL, organització sindical que promou la construcció d'una societat basada en la justícia social a través de la defensa i exigència dels drets humans laborals de la classe treballadora, especialment dels sectors més vulnerables com són les treballadores domèstiques migrants i la població refugiada.

més informació »


Laura Diéguez, de la Secretaria d'Internacional i Cooperació: "Europa: vells errors o noves respostes?"

Article publicat en el 'Diari del Treball' el dimecres 3 de juny del 2020.

més informació »


Campanya de suport a la directiva d'igualtat salarial

CCOO de Catalunya promou la participació a la consulta pública sobre aquesta directiva d'igualtat salarial que estarà oberta a la web de la Comissió Europea fins al 28 de maig.

més informació »


Cartografia d'iniciatives post COVID-19 a Europa

CCOO de Catalunya ha elaborat un resum amb les iniciatives europees que s'estan plantejant a diversos països de cara a l'escenari posterior a la COVID-19.

més informació »


Manifest "Sortir de la crisi amb noves perspectives de futur"

Les entitats que signem aquest document volem expressar, davant d'aquesta emergència, la necessitat compartida d'una reflexió que s'ha de transformar en acció per millorar la nostra societat.

més informació »


EN TEMPS DE CRISI: SOLIDARITAT I CONSOLIDACIÓ DELS DRETS DE LA CLASSE TREBALLADORA

ANÀLISIS SOBRE LA SITUACIÓ DE LA CRISIS SANITÀRIA DEL CORONAVIRUS AL MÓN

més informació »


EN TEMPS DE CRISI: SOLIDARITAT I CONSOLIDACIÓ DELS DRETS DE LA CLASSE TREBALLADORA

ANÀLISIS SOBRE LA SITUACIÓ DE LA CRISIS SANITÀRIA DEL CORONAVIRUS AL MÓN

més informació »


Michela Albarello: "Coronavirus, una crisi global amb respostes locals"

Article publicat en el 'Diari del Treball' el dimecres 18 de març del 2020.

més informació »


Promoció de la defensa dels drets humans laborals, socials i dels pobles indígenes a Guatemala
Amb el cofinançament de la Diputació de Lleida, Catalunya, EspanyaDiputació de Lleida

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.