Participació institucional

Participació institucionalCCOO, com a primer sindicat de Catalunya, està present en diversos organismes i institucions, i hi participa activament per elaborar propostes, informar i fer el seguiment del seu desenvolupament i de les funcions que corresponen a cada entitat.

Segons el còdi ètic de CCOO les persones que representen al sindicat en qualsevol dels òrgans de participació institucional no perceben cap dieta ni compensació econòmica a nivell personal. Quan la representació institucional comporta una percepció econòmica, aquesta s'ingressa als comptes del sindicat.

A continuació podeu consultar els organismes en els quals CCOO de Catalunya té representació i quines són les persones responsables en cada àmbit.


Entitats


Organismes
Administració general de l'Estat
Administració autonòmica
Administració local
Fundacions
Diversos
Unions territorials
Federacions

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.