Altres notícies

Lluita digital 280. Especial sobre la situació actual a Catalunya.

En aquest número especial s'inclou la resolució del Consell Nacional de CCOO de Catalunya sobre la situació actual a Catalunya.

més informació »


Resolució del Consell Nacional de CCOO de Catalunya del dimecres 11 d'octubre de 2017

Amb el títol "El diàleg i la negociació política són la solució a la situació actual a Catalunya".

més informació »


CCOO de Catalunya emplaça les empreses i les patronals a promoure el diàleg polític i la negociació d'escenaris de futur per a Catalunya

Demanem a les patronals i a les empreses que siguin actives en la negociació d'escenaris de futur per a Catalunya, i que donin suport a la proposta de CCOO i de les diverses iniciatives de diàleg que s'han posat en marxa en aquest sentit.

més informació »


Manifest conjunt de la Jornada Mundial pel Treball Digne 2017

En aquesta desena edició, des de la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO de Catalunya volem reafirmar el nostre suport i compromís en la lluita global pel treball digne arreu del món.

més informació »


Entrevista a Javier Pacheco a 'La Vanguardia': "Si no s'actua ara, hi haurà fractura"

Publicada el 6 d'octubre del 2017.

més informació »


CCOO proposa una doble negociació que canalitzi una sortida política a la situació de Catalunya

Assumim la nostra responsabilitat davant el poble català, els drets de ciutadania i la cohesió social; donem una oportunitat a la sortida negociada del conflicte.

més informació »


Tot sobre l'aturada de país

#3Oct . En aquest procés de mobilitzacions es creuen diferents opcions i emocions, tantes com les que representa la pluralitat del nostre país i també de la nostra afiliació. Des de la direcció del sindicat entenem que hi ha una cosa que ens aplega i que necessita una resposta unitària: la defensa dels drets fonamentals i la defensa de la democràcia.

més informació »


Declaracions de Javier Pacheco sobre l'aturada de país del 3 d'octubre

Fetes a Barcelona en roda de premsa el dilluns 2 d'octubre de 2017.

més informació »


La Taula per la Democràcia crida al conjunt de la societat catalana a mobilitzar-se

Les entitats integrants de la Taula per la Democràcia condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l'Estat per intentar impedir el referèndum de l'1 d'octubre.

més informació »


Es constitueix la Taula per la Democràcia

Entitats, sindicats i organitzacions de la societat civil catalana constitueixen la Taula per la Democràcia. L'objectiu és donar una resposta unitària, pacífica i coordinada en defensa de les institucions catalanes i els drets fonamentals davant la vulneració d'aquests drets que s'està produint els darrers dies.

més informació »


Manifest de la Taula per la Democràcia

La Taula suma a més de 40 entitats civils de Catalunya de tots els àmbits i fa una crida a la societat per respondre de manera pacífica, ferma i continuada en defensa dels drets fonamentals i les institucions.

més informació »


CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya condemnen les actuacions judicials d'avui a les institucions catalanes

20-9-2017. Per la convivència democràtica.

més informació »


Concentració contra la repressió al Govern de la Generalitat

CCOO surt al carrer el dimecres 20 de setembre a la Via Laietana.

més informació »


Celebrada a La Farga de l'Hospitalet la Diada del Treball Digne de CCOO de Catalunya

Dissabte, 16 de setembre de 2017.

més informació »


Renda garantida de ciutadania

La Generalitat ha posat en marxa el telèfon d'informació 900 400 012 i el web www.rendagarantida.gencat.cat on es pot obtenir informació i demanar cita prèvia. Si tens dubtes, a CCOO t'oferim atenció al correu electrònic rendagarantida@ccoo.cat.

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta l'assassinat d'una dona a Rubí a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís amb la seva erradicació

CCOO de Catalunya condemna l'assassinat masclista d'una dona a Rubí i, novament, expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s'exerceix vers les dones només pel fet de ser dones.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO a tota la plantilla d'Unipost

CCOO ha mostrat el seu contundent rebuig a l'ERO a la totalitat com si d'un desafiament es tractés i, des de les meses de negociació, tractarà d'evitar la liquidació de l'empresa i de reduir al mínim al nombre de treballadors i treballadores afectats, ja que entén que la "continuïtat de l'activitat d'Unipost", només pot fer-se amb una plantilla suficient i amb uns gestors diferents que no poden ser, en cap cas, l'actual direcció que ha portat a l'empresa a aquesta situació.

més informació »


CCOO lamenta la mort de la companya Esperança Pallàs

CCOO lamenta la mort de la companya de la Federació d'Educació de CCOO de Catalunya, Esperança Pallàs, a causa d'una llarga malaltia.

més informació »


Comunicat de la Taula per la Democràcia davant la compareixença d'ahir del president de la Generalitat al Parlament de Catalunya

Renovada aposta pel diàleg.

més informació »


CCOO aconsegueix un bon acord al conveni d'empresa a Skis Rossignol

Millora en les condicions laborals, salarials i de contractació.

més informació »


CCOO guanya un recurs al TSJC que afirma que el Pacte d'estadis de promoció docent discrimina les dones que s'acullen a reducció de jornada per cura d'infant

La sentència en rectifica una d'anterior del Jutjat Social de Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya denuncia la pèrdua de poder adquisitiu que pateixen pensionistes i jubilats

Valoració de les dades de l'IPC de setembre de 2017.

més informació »


CCOO valorem positivament el principi d'acord assolit sobre l'ERO de Lacrem

L'acord ha permès reduir l'afectació de l'expedient, incorpora criteris de voluntarietat i millora les condicions plantejades inicialment per l'empresa, gràcies a les negociacions i a la pressió de la mobilització. Els treballadors i treballadores de les plantes de Barcelona, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans han ratificat l'acord per una àmplia majoria.

més informació »


Suport de CCOO de Catalunya a la vaga de funcionaris a França

Avui dimarts, 10 d'octubre.

més informació »


Concentració per a la recuperació salarial, l'ocupació de qualitat i la garantia de les pensions i el seu poder adquisitiu

El 17 d'octubre del 2017, a les 12.45 h, tindrà lloc una concentració de delegats i delegades de CCOO de Catalunya, en què intervindrà Javier Pacheco, secretari general del sindicat.

més informació »


CCOO critica la manca de pluralitat de TVE en la cobertura dels esdeveniments relacionats amb el conflicte de Catalunya

Comunicat de premsa de la Secció Sindical de CCOO a TVE Catalunya

més informació »


CCOO reclama a les empreses que se sumin a les iniciatives de diàleg i negociació i que no prenguin decisions desproporcionades i irreversibles que agreugen la situació a Catalunya

Els agents socials i el conseller d'Empresa i Coneixement han coincidit a reconèixer una certa preocupació per la situació que s'està produint amb el canvi de seu d'un seguit d'empreses a Catalunya, però al mateix temps han estat d'acord a afirmar que en aquests moments no ens trobem en un escenari d'inseguretat jurídica a Catalunya i, per tant, no estan justificades aquestes decisions.

més informació »


Manifestació a Madrid per unes pensions dignes

Dilluns, 9 d'octubre, amb participació d'una delegació de 100 persones de CCOO de Catalunya.

més informació »


CCOO participa en l'acció PERÍMETRE en memòria de les preses represaliades del franquisme

Diumenge, 8 d'octubre, a les 10.30 hores, als carrers Joan Güell - Europa de Barcelona.

més informació »


CCOO d'Indústria organitza unes jornades de conscienciació sobre sostenibilitat ambiental

La federació estatal de CCOO d'Indústria organitza la jornada “Reptes i compromisos amb la sostenibilitat ambiental”, amb la col·laboració d'ECOEMBES, amb l'objectiu de conscienciar els delegats i delegades dels sectors industrials i del camp sobre la importància de la sostenibilitat i del respecte al medi ambient. Es farà aquest divendres, 6 d'octubre, al local de CCOO de Reus.

més informació »


Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, assistirà a la reunió del president de la Generalitat amb els membres de la Comissió Independent per a la Mediació, la Conciliació i el Diàleg

El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, assistirà demà divendres, 6 d'octubre, a la reunió convocada pel President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, amb els membres de la Comissió Independent per a la Mediació, la Conciliació i el Diàleg, una iniciativa proposada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) amb participació del sindicat per debatre sobre el futur polític de Catalunya.

més informació »


Convocades aturades a Lacrem contra l'ERO presentat per l'empresa

Els dies 5 i 6 d'octubre es faran aturades parcials de 3 hores per torn: de 10 a 13 h el torn de matí, de 17 a 20 h el torn de tarda i de 22 a 01 hores el torn de nit. També s'ha convocat vaga de 24 hores per als dies 9 i 10 d'octubre.

més informació »


XII Escola de Dones de CCOO de Catalunya

La XII Escola de Dones de CCOO de Catalunya està convocada el 19 d'octubre de 2017 al Museu Torre Balldovina (pl. de Pau Casals, s/n, de Sta. Coloma de Gramenet), amb el mateix lema del 8 de Març d'enguany: “SOM DONES, FEM DRETS, FEM LLUITES”, tot afegint el que vam acordar al darrer congrés: “CCOO som un sindicat feminista”.

més informació »


Debat sobre el treball digne al món i el paper del moviment sindical

Demà dijous, 5 d'octubre, a les 18.30 hores, a la seu del sindicat a Barcelona, amb Javier Pacheco, secretari general.

més informació »


Concentració de suport al company Jordi Celdrán, acomiadat per Spark Ibérica

Coincidint amb el judici per l'acomiadament del company Jordi Celdrán, delegat de CCOO a qui la direcció de Spark Ibérica va extingir el contracte fa tretze mesos, CCOO d'Indústria ha convocat una concentració de suport i acompanyament a la seu judicial per exigir la seva readmissió, a les quals assistiran els secretaris generals de CCOO de catalunya i de la federació d'Indústria.

més informació »


CCOO alerta que Catalunya segueix amb uns nivells d'atur inacceptables, contractació inestable i una alta desprotecció de les persones treballadores

Les dones continuen sent les oblidades en aquesta lenta i precària recuperació del mercat de treball.

més informació »


Principals concentracions en la jornada d'aturada de país del 3 d'octubre

Recorregut de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

més informació »


La Taula per la Democràcia convoca dues concentracions demà en el marc de l'aturada de país del 3-O

En el marc de la jornada d'aturada de país, demà dimarts, 3 d'octubre, la Taula per la Democràcia convoca dues concentracions de rebuig a l'actuació violenta i desproporcionada de la Policia Nacional i la Guardia Civil ahir arreu del país.

més informació »


CCOO condemna les actuacions repressives de l'1-O

Posició del Comitè Confederal de CCOO de Catalunya reunit el 2 d'octubre.

més informació »


Javier Pacheco i Camil Ros expliquen en roda de premsa la convocatòria d'aturada de país del 3-O

Avui dilluns, 2 d'octubre, a les 16.30 hores, a la rambla del Raval, 29-35, Barcelona.

més informació »


CCOO a RTVE-Catalunya i a TVC defensen el dret a la informació

Cobertura informativa per a l'1 d'octubre.

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta l'assassinat d'una dona a Barcelona a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís amb la seva erradicació

Condol a la família i entorn.

més informació »


Les entitats integrants de la Taula per la Democràcia condemnen enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l'Estat per impedir les votacions a Catalunya

Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que s'han aplegat en els col·legis de Catalunya i per requisar el material per la votació són absolutament inadmissibles i són una violació de drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana.

més informació »


El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, condemna rotundament les actuacions de les forces de seguretat a Catalunya

Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, fa una rotunda condemna a les actuacions de les forces de seguretat, totalment desproporcionades, amb càrregues, cops i ferits, a ciutadans i ciutadanes que lliurement volien fer realitat un acte democràtic, com és votar.

més informació »


Lluita digital 279. Diverses entitats impulsen la Taula per la Democràcia

En aquest número parlem de la Taula per la democràcia, la Diada del Treball Digne, la Jornada Mundial pel Treball Digne i la jornada sobre negociació col·lectiva, entre d'altres temes.

més informació »


La insistència de CCOO aconsegueix una resposta per als responsables dels centres de votació de l'1 d'octubre

En tot moment, CCOO hem mantingut que els conflictes polítics han de tenir solucions polítiques, i que no han de tenir conseqüències penals, administratives ni laborals per les empleades i els empleats públics.

més informació »


La insistència de CCOO aconsegueix més garanties per a les direccions del centres educatius

Després de dies d'insistència al Govern, el Departament d'Ensenyament ha emès una resolució que avoca les competències de les direccions a la persona titular del departament, des d'aquests moments i fins a les 7 hores del dilluns 2 d'octubre.

més informació »


Manifest per unes pensions dignes

Els pensionistes i jubilats de CCOO i d'UGT, durant aquests últims anys, anem denunciant que les mesures que es prenien per sortir de la crisi no eren les idònies, ja que afectaven de forma desequilibrada la societat, perjudicant majoritàriament la seva part més feble, i de manera intensa la gent gran.

més informació »


Vaga el 25 i 26 d'octubre pel Conveni d'arts gràfiques i editorials

Les direccions sectorials de CCOO i UGT que componen la Taula de negociació del conveni d'arts gràfiques i editorials han acordat convocar vaga en el sector per als dies 25 i 26 d'octubre i per al 7 i 8 de novembre de 24 hores cada un dels dies.

més informació »


CCOO veu amb preocupació que en 4 anys les beques hagin passat del 40% al 80% dels casos en l'FP dual del sistema educatiu, en detriment dels contractes, i han incrementat la precarietat del jovent

COO volem valorar la formació professional en el seu conjunt i l'FP dual en concret perquè la formació de les persones, a més de ser un dret, no és un cost, sinó una inversió de futur que beneficia les persones, les empreses i el mateix país.

més informació »


La Secretaria d'Internacional i Cooperació i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO Catalunya organitzen la Setmana del Treball Digne

Actes entre el 2 i el 7 d'octubre de 2017.

més informació »


Concentració conjunta per unes pensions dignes

Demà divendres, 29 de setembre, a les 10.30 hores, davant la Delegació del Govern a Barcelona (c/Mallorca, 278).

més informació »


Setmana del Treball Digne

Amb motiu de la celebració del 7 d'octubre, Jornada Mundial pel Treball Digne, la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO Catalunya ha organitzat una sèrie d'activitats al llarg de la setmana compresa entre el 2 i el 6 d'octubre, sota el lema “setmana del treball digne” per reivindicar la defensa del treball digne i la lluita contra la precarietat.

més informació »


CCOO organitza una jornada sobre negociació col·lectiva per a negociadors/es de convenis

Demà divendres, 29 de setembre, a les 9.30 hores, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


Desconvocada vaga a RENFE/ADIF

Prevista per al 29 de setembre de 2017.

més informació »


CCOO de Catalunya dona suport als actes amb motiu del Dia Internacional per la despenalització de l'avortament

CCOO de Catalunya donem suport als actes que s'organitzen demà 28 de setembre, dia Internacional per la despenalització de l'avortament, que es fan arreu de Catalunya.

més informació »


CCOO denuncia les actuacions de la Fiscalia que atempten contra els valors democràtics i els drets fonamentals i exigeix l'empara dels empleats públics

CCOO exigeix solucions des de la política i no des de la por i l'amenaça. El sindicat denuncia les insinuacions contra CCOO al temps que reclama una rectificació.

més informació »


La Federació de Construcció i Serveis de CCOO de Catalunya convoca mobilitzacions en el sector de neteja d'edificis i locals de Catalunya

Demà dijous, 28 de setembre, a les 11.00 hores, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades de l'Àrea Pública de CCOO

Demà dijous, 28 de setembre, a les 10.00 hores, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


CCOO reivindica un treball digne en el Dia Mundial del Turisme

27 de setembre.

més informació »


CCOO rebutgem l'ERO que ha presentat Lacrem per acomiadar 153 treballadors

CCOO exigim la retirada de l'expedient, ja que ens oposem als acomiadaments, però també a la precarització de l'ocupació que suposen tant les novacions de contractes a fixes-discontinus com l'externalització de serveis que planteja l'empresa.

més informació »


Es constitueix la Taula per la Democràcia

Entitats impulsen un espai de diàleg per donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes.

més informació »


CCOO demana reconèixer l'encavalcament de jornada dels equips d'infermeria com a jornada efectiva

Continuïtat assistencial per informar de l'evolució dels pacients.

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO desmenteix cap contacte amb la Fiscalia i exigeix al Govern de la Generalitat que compleixi les seves obligacions i el compromís acordat a la Mesa General de la Funció Pública

La Federació d'Educació i la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CONC) desmenteixen que hagin parlat mai amb la fiscalia, és per això que no entén que sigui citada com a font per la pròpia fiscalia.

més informació »


Jornada: "L'hora de la negociació col·lectiva. Recuperació salarial i ocupació de qualitat"

Divendres, 29 de setembre, a les 9.30 hores, la sala d'actes de la seu de CCOO acollirà una important trobada de negociadors i negociadores de convenis col·lectius del sindicat per tractar sobre els objectius sindicals per a la negociació col·lectiva del 2018.

més informació »


Valoració de CCOO de la reunió de la Mesa General de Negociació dels Empleats de la Generalitat

Aquesta tarda s'ha reunit la Mesa de Negociació dels Empleats de la Generalitat. En aquesta reunió hem consensuat una declaració conjunta dels 3 sindicats (CCOO, UGT i IAC) i el Govern que us adjuntem.

més informació »


CCOO de Catalunya alerta sobre l'entrada en vigor provisional del CETA, tractat de lliure comerç i inversions amb Canadà

El sindicat se suma a les protestes de la campanya CATALUNYA NO AL TTIP.

més informació »


CCOO valorem molt positivament l'acord assolit a Citelum

Aquest acord permetrà millorar les condicions laborals i econòmiques d'aquells treballadors i treballadores que no tenien complements ni altres drets i equiparar-les progressivament a les de la resta de la plantilla. Un dels aspectes més destacats de l'acord és el capítol econòmic, en el qual s'ha pactat per a aquest col·lectiu un complement salarial de 560 euros anuals i acumulables durant els propers 5 anys, de manera que l'any 2021 aquest complement salarial s'haurà incrementat fins a 2.800 euros anuals.

més informació »


Ruta activa, 2017

La ruta activa és un esdeveniment sobre la mobilitat sostenible, que organitza CCOO i que es farà a Barcelona el proper dia 11 de novembre a les 10 h, en el qual es podrà participar en una de les dues modalitats.

més informació »


CCOO assisteix a la reunió extraordinària d'avui de la Mesa General de Negociació dels Empleats de la Generalitat

A les 16.00 hores, a Via Laietana, 26, Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya convoca una assemblea de delegats i delegades de l'Àrea Pública

El dijous 28 de setembre, a les 10 del matí, a la seu de CCOO Catalunya, el sindicat ha organitzat una assemblea de delegades i delegades amb el lema 'Recuperem el que ens han arrabassat, #ofensiva CCOO'.

més informació »


CCOO posa en marxa un servei d'assessorament a treballadors i treballadores sobre la convocatòria prevista l'u d'octubre

Consulta 1-O.

més informació »


CCOO convoca concentració contra la persecució sindical i els acomiadaments de la residència SARquavitae Regina de Barcelona

Demà divendres, 22 de setembre, a les 13.00 hores, al carrer Aribau, 185.

més informació »


CCOO organitza a Cornellà un debat sobre la perllongació del tramvia al Baix Llobregat

Demà divendres, 22 de setembre, a les 9.30 hores, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

més informació »


Valoració dels compromisos adquirits pel Govern de la Generalitat respecte els empleats públics davant de la celebració del Referèndum de l'1 d'octubre

El Govern de la Generalitat s'ha reunit aquest matí amb CCOO i UGT, com a sol·licitants de la convocatòria del Consell Català de la Funció Pública (CCFP), per donar resposta a la nostra petició de dotar als empleats públics de Catalunya de les garanties jurídiques suficients davant l'1 d'octubre, tant els treballadors de la Generalitat com els de la resta d'administracions públiques de Catalunya.

més informació »


CCOO t'assessora si tens dubtes en relació amb l'1 d'octubre

CCOO ha començat a rebre consultes de treballadors i treballadores entorn de la seva feina i l'u d'octubre. Estem en una situació molt volàtil, molt complexa i de gran incertesa, no exempta de riscos per causa del procés de repressió iniciat des del govern del PP.

més informació »


CCOO organitza a Badalona un debat sobre mobilitat

Demà dimecres, 20 de setembre, a les 9.30 hores, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

més informació »


CCOO organitza l'acte “La mobilitat amb perspectiva de gènere”

Demà dimarts, 19 de setembre, a les 10.00 hores, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

més informació »


CCOO celebra que la Inspecció de Treball comenci a obligar Clarel a corregir les condicions precàries denunciades

Concentracions i noves denúncies davant les botigues de Clarel per erradicar les condicions de treball precàries: #CLARELensOFEGA .

més informació »


CCOO reclama que el conflicte polític no es traslladi a l'àmbit laboral i exigeix la convocatòria del Consell Català de la Funció Pública

Davant la convocatòria de la Mesa General de Negociació del Personal de la Generalitat per abordar la situació dels empleats i empleades públics en relació amb el referèndum de l'1 d'octubre, CCOO insisteix que cal la convocatòria del Consell Català de la Funció Pública (CCFP) perquè es tracta de l'únic àmbit de representació conjunt de les administracions públiques de Catalunya.

més informació »


CCOO organitza diversos actes durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, amb bicicleta, amb transport públic o amb vehicle elèctric, així com la visualització dels canvis possibles en l'ús de l'espai públic, la millora de la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació.

més informació »


CCOO valora positivament que es parli de projectes de futur a Nylstar, però demana que aquests es concretin

CCOO manifesta la seva satisfacció pel fet que l'empresa parli de projectes de futur i tingui el suport de l'Administració catalana i del consistori de Blanes per dur-los a terme; però alhora expressa cautela i les seves reserves davant la falta de concreció d'aquests projectes. CCOO també ha reclamat a l'empresa que informi de manera ràpida i transparent sobre l'estat de comptes de la companyia, donada la situació en què es troba l'empresa.

més informació »


'Lluita digital' 278. Vine a la Diada del Treball Digne!

En aquest número parlem de la Diada del Treball Digne, la renda garantida de ciutadania, la marxa per les pensions i el manifest davant l'1 d'octubre, entre d'altres temes.

més informació »


CCOO de Catalunya celebra demà la Diada del Treball Digne a la Farga de L'Hospitalet amb la participació dels secretaris generals de CCOO d'Espanya i Catalunya

Demà dissabte, 16 de setembre, tindrà lloc a La Farga de l'Hospitalet la Diada del Treball Digne de CCOO de Catalunya. Jornada festiva i reivindicativa que vol ser un lloc de trobada de la gent de CCOO de tot Catalunya i un element de cohesió de l'organització a l'inici d'un curs sindical que es presenta molt intens.

més informació »


© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies