Altres notícies

Manifest dels 4 motors per una Europa dels treballadors i treballadores, per una Europa social, solidària i pacífica!

A les vigílies de les eleccions europees del 26 de maig de 2019, les organitzacions sindicals de les regions d'Alvèrnia-Roine-Alps, Baden-Württemberg, Catalunya i Llombardia reclamem una Europa dels treballadors i treballadores, per una Europa social, solidària i pacífica!

més informació »


Propostes de CCOO al Parlament europeu

La Unió Europea està travessant el pitjor moment des de la seva creació. És per això i per recuperar la confiança de la ciutadania en un model d'Europa social justa i igualitària, que CC.OO. fa un seguit de propostes al Parlament europeu: una Europa per als treballadors i les treballadores.

més informació »


Propostes de CCOO davant les eleccions municipals del 26 de maig

CCOO vol aportar el seu punt de vista i un seguit de propostes per a la millora dels drets socials i laborals i el benestar de la ciutadania com a contribució al debat públic i polític entorn dels comicis municipals del pròxim 26 de maig.

més informació »


Tota la informació sobre el registre de jornada

La nova normativa de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat a la jornada de treball, modifica l'Article 34 de l'Estatut dels Treballadors sobre la Jornada i afegeix un nou apartat.

més informació »


'Lluita digital' 321. El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, declara al Tribunal Suprem com a testimoni en el judici als líders independentistes

En aquest número parlem de la declaració de Javier Pacheco al Tribunal Suprem, la vaga a l'ensenyament públic del dia 16, la gran participació a les manifestacions de l'1 de Maig i de la 15a Jornada de Previsió Social Complementària, entre d'altres temes.

més informació »


Presentada la Plataforma en Defensa del Dret a l'Atenció de les Persones amb Dependència

Proposta dels sindicats CCOO i UGT i els Col·legis Professionals de Treball Social (TSCAT) i d'Educadores i Educadors Socials (CEESC) de Catalunya.

més informació »


Manifest del 17 de Maig, Dia Internacional contra l'LGTBIfòbia

El dia 17 de maig és el Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. Aquest dia es commemora la desclassificació de l'homosexualitat de la llista de malalties mentals per part de l'Organització Mundial de la Salut, el 1990, fet que va canviar la percepció del col·lectiu LGTBI a tot el món.

més informació »


'Agressions a les presons', programa sindical de CCOO número 261

Programa emès el dia 11 de maig del 2019 pel Canal 33.

més informació »


Intervencions de Javier Pacheco al judici als líders independentistes

El secretari general de CCOO de Catalunya s'ha desplaçat a declarar al Tribunal Supremo, a Madrid, el dilluns 6 de maig de 2019.

més informació »


Campanya per a la millora dels salaris

S'ha aconseguit millorar la capacitat adquisitiva de les treballadores i els treballadors a la pràctica totalitat dels convenis sectorials i a més, a molts d'ells, s'ha aconseguit millorar substancialment els salaris més baixos per reduir la bretxa salarial de gènere i assolir els objectius dels 14.000 euros en molts grups professionals.

més informació »


Declaració completa de Javier Pacheco al judici als líders independentistes

Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, ha declarat com a testimoni de la defensa de Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, en el judici als líders independentistes que se celebra al Tribunal Suprem, a Madrid.

més informació »


Permisos retribuïts i no recuperables de les persones treballadores davant les eleccions municipals i europees del 26 de maig

CCOO de Catalunya ha elaborat un document amb la informació sobre els permisos retribuïts i no recuperables de les persones treballadores per al 26 de maig, dia de les eleccions municipals i europees.

més informació »


CCOO de Catalunya: una actuació compromesa i coherent en la defensa dels drets socials i nacionals

CCOO de Catalunya ha obert un espai al web on es pot consultar tota la documentació de les actuacions que ha fet el sindicat en relació amb el procés, des del 2010.

més informació »


Un gran Primer de Maig

Aquest 2019, milers de treballadors surten al carrer per reclamar més drets, més igualtat i més cohesió.

més informació »


Montse Ros: "Primer de Maig a tot el món"

Article publicat a 'Via Empresa' el dimecres 1 de maig del 2019.

més informació »


Javier Pacheco: 'Ja no hi ha excusa per no derogar la reforma laboral'

Amb motiu de l'1 de Maig, "El matí de Catalunya Ràdio" va entrevistar Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, i Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya. Camil Ros va dir que "aquest és l'1 de Maig de l'esperança" mentre que Javier Pacheco va assegurar que "li hem de dir a Pedro Sánchez que no es tracta de no posar cordons sanitaris, es tracta de no posar una soga al coll als treballadors i treballadores". Els dos sindicalistes han dit que "hi ha d'haver un salari mínim adequat a la realitat i al conjunt de l'Estat, però que a Catalunya tenim un nivell de vida més elevat".

més informació »


Javier Pacheco: 'Cal recuperar la vida institucional i posar fi a la política de campanya electoral'

Javier Pacheco, secretari general de CCOO Catalunya, ha participat al programa 'Els Matins' de TV3, amb motiu de la celebració de l'1 de Maig, i ha reclamat que es recuperi la vida institucional i es posi fi a la política de campanya electoral.

més informació »


Plataforma en defensa del dret a l'atenció de les persones dependents

El Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, la UGT de Catalunya i CCOO de Catalunya han constituït la Plataforma en defensa de l'atenció de les persones dependents, que es presentarà públicament el 14 de maig de 2019.

més informació »


CCOO de Catalunya demana al PSOE que conformi un govern d'esquerres

Valoració de les eleccions generals del 28 d'abril del 2019.

més informació »


'Lluita Digital' 320: 1 de Maig: +drets, +igualtat, +cohesió. Primer, les persones!

En aquest número parlem de les manifestacions de l'1 de Maig, del Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, dels accidents laborals durant el 2018 i de l'Enquesta de població activa, entre altres temes.

més informació »


Javier Pacheco: "Del 28 d'abril a l'1 de maig"

Article publicat a 'El Periódico de Catalunya' el diumenge 28 d'abril del 2019.

més informació »


Campanya d'Acció Jove: "Pren l'1 de Maig per una vida digna"

Accio Jove - Joves de CCOO de Catalunya ha iniciat una campanya de mobilització amb motiu de l'1 de Maig per una vida digna.

més informació »


Les dades de l'EPA confirmen que l'augment de l'SMI a 900 €, que ha beneficiat a 158.600 treballadores i treballadores a Catalunya, no ha tingut un efecte negatiu sobre el nostre mercat de treball

Els resultats de l'Enquesta de població activa (EPA) pel primer trimestre del 2019 indiquen que el nombre de persones aturades a Catalunya ha augmentat un 1,1% respecte del trimestre anterior, és a dir, hi ha 4.800 aturats i aturades més, tenint com a resultat un total de 446.600 persones sense feina.

més informació »


CCOO aconsegueix a Konecta la conversió en indefinits de més de 51 contractes de treball celebrats en frau de llei

Les accions contínues de CCOO fan possible la conversió de la contractació temporal fraudulenta a la indefinida. A Konecta, CCOO davant la Inspecció del treball acumula en més de 100 conversions a indefinits des de 2016 i en MST Contact Center la conversió de 67 treballadors a través d'aconseguir un acord. La pràctica abusiva de la temporalitat i precarietat sota la figura mal utilitzada del contracte d'Obra o servei, lamentablement està estesa en el conjunt del sector de Contact Center.

més informació »


CCOO lamenta profundament l'accident laboral en el qual ha mort un treballador d'una empresa de Premià de Mar

Accident ocorregut a Sant Vicenç dels Horts el passat dimecres.

més informació »


CCOO convoca per al dimarts 21 de maig una vaga d'escoles bressol privades i municipals externalitzades per un conveni just i digne

Roda de premsa el dilluns, 20 de maig, a les 11.30 hores, a la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16, 5a planta).

més informació »


Taula rodona "Feministes i diversxs: resistència democràtica en temps de Bolsonaro i Trump" amb l'activista Monica Benicio

Demà dissabte, 18 de maig, a les 12 hores, al Casal Pere Quart de Sabadell (Rambla, 69).

més informació »


S'assoleix l'acord a Faurecia

Desconvocada la vaga.

més informació »


CCOO de Catalunya exigeix a les administracions una política social de suport a les famílies en risc d'exclusió

15 de maig, Dia Internacional de les Famílies.

més informació »


CCOO dona resposta a les declaracions de la presidenta del Consell Comarcal del Solsonès

CCOO que conforma la totalitat del Comitè d'Empresa, representant a la plantilla del Centre Sanitari del Solsonès i en referència a les publicacions d'aquests últims dies donades per la Presidenta del Consell Comarcal del Solsonès als diferents mitjans de comunicació locals, volem expressar la nostra disconformitat amb tot el que s'ha exposat sobre l'actual situació de dèficit del Centre Sanitari i que pertany als treballadors del mateix

més informació »


CCOO i la resta de sindicats presents a la Mesa de Negociació Docent convoquen vaga a l'ensenyament públic no universitari

Demà dijous, 16 de maig.

més informació »


CCOO d'Indústria aconsegueix el compromís del Grupo Jorge de regularitzar la situació laboral de la plantilla

Internalització de treballadors i treballadores a l'empresa principal.

més informació »


CCOO i UGT reprenen les mobilitzacions davant el bloqueig de la patronal en la negociació del conveni d'acció social

Demà dijous, 16 de maig, a les 12 hores, a Barcelona, Lleida i Tarragona.

més informació »


CCOO de Catalunya reclama voluntat política per superar els obstacles que llastren els salaris i les capacitats del nostre teixit productiu

Valoració de les dades de l'IPC d'abril de 2019.

més informació »


Espai de reflexió i debat "El dret de vaga, en risc. Un dret fonamental a preservar"

Demà dimecres, 15 de maig, a les 17.00 hores, a la seu de CCOO a Cornellà (Ctra. d'Esplugues, 68), amb participació de Javier Pacheco.

més informació »


Acte "Feministes i diversxs: resistència democràtica en temps de Bolsonaro" amb l'activista Mónica Benicio

Demà dimecres, 15 de maig, a les 12 hores, al Centre LGTBI de Barcelona (c/Comte Borrell, 22).

més informació »


Debat amb candidats al Parlament Europeu

Demà dimecres, 15 de maig, a les 12 hores, a la sala d'actes de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa).

més informació »


Empitjoren les condicions laborals dels treballadors i treballadores del servei d'urgències i emergències socials de l'Ajuntament de Barcelona

Situació insostenible al Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB).

més informació »


Els treballadors i treballadores de Befesa Aluminio convoquen vaga indefinida a partir del 17 de maig

Política de relacions laborals retrògrada.

més informació »


Concentració de la plantilla de l'hotel Don Juan de Lloret de Mar per protestar contra l'acomiadament d'una treballadora

El Comitè d'Empresa de l'Hotel Don Juan de Lloret de Mar ha convocat per a demà dissabte, a les 17 h, a la porta de l'empresa, una concentració de protesta contra l'acomiadament improcedent d'una treballadora.

més informació »


Presentació de la Plataforma pels Drets de les Persones Dependents

Dimarts, 14 de maig, a les 11 hores, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (rambla de Catalunya, 10, de Barcelona), en roda de premsa.

més informació »


Conferència "La negació de la violència de gènere" amb Miguel Lorente Acosta, a Terrassa

Dilluns, 13 de maig, a les 18.30 hores, a la Nova Jazz Cava de Terrassa (pg. Tete Montoliu, 24).

més informació »


Taula rodona "Sense memòria històrica no hi ha democràcia"

Dilluns, 13 de maig, a les 12 hores, a l'Espai l'Assemblea de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, soterrani).

més informació »


CCOO convoca mobilitzacions contra la signatura del Conveni col·lectiu de centres d'assistència i educació infantil

Demà dissabte, 11 de maig, a les 11.30 h, a la pl. Sant Jaume de Barcelona.

més informació »


CCOO i la resta de sindicats de la Mesa Sectorial de Personal Docent No Universitari ens hem aixecat de la reunió

Davant de l'actitud immobilista del Departament d'Educació de la Generalitat.

més informació »


CCOO i la resta de sindicats de la Mesa Sectorial de Personal Docent No Universitari ens hem aixecat de la reunió

Davant de l'actitud immobilista del Departament d'Educació de la Generalitat.

més informació »


El Comitè d'Empresa de Nissan signa un acord de conveni col·lectiu

Adequant la plantilla a les necessitats.

més informació »


Vaga indefinida de la plantilla de Girona+Neta per denunciar les condicions laborals

Amb el suport de CCOO.

més informació »


CCOO presenta les dades sobre sinistralitat laboral del primer trimestre 2019 a les comarques gironines, en el marc de la jornada sindical sobre la vigilància de la salut

Demà divendres, 10 de maig, a les 10 hores, a la seu de CCOO a Girona (c/ Miquel Blay, 1).

més informació »


El Sector Ferroviari de CCOO de les Terres de Lleida alerta de la greu manca de maquinistes a la línia d'FGC de Lleida – la Pobla de Segur

Insta l'empresa a negociar i acordar un conveni propi de la línia en uns termes i unes condicions similars al de la xarxa principal.

més informació »


Continuen augmentant les agressions al personal de presons sense fre ni resposta per part de l'Administració catalana

Diumenge passat, 5 de maig, es va produir un incident d'extrema gravetat en el Centre Penitenciari Puig de les Basses. Una interna coneguda per la seva conflictivitat i d'historial psiquiàtric va agredir un funcionari al coll amb un bolígraf manipulat, quan era traslladada de tornada a la seva cel·la. Només la ràpida intervenció d'un segon company va evitar que es consumés l'agressió, i van poder reduir la interna després que es resistís amb gran violència.

més informació »


CCOO de Catalunya organitzarà un debat amb candidats al Parlament Europeu

El dimecres 15 de maig a les 12 hores, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


Vaga al Metro de Barcelona

Divendres 10 de maig de 2019.

més informació »


Queden desconvocades les vagues del Zoo de Barcelona

Nova Ordenança de protecció d'animals.

més informació »


CCOO rebutja l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) presentat per Total Petrochemicals

Tancament de la planta del Prat de Llobregat.

més informació »


La plantilla de Faurecia farà vaga

Dies 18, 19, 25 i 26 de maig.

més informació »


CCOO no signa la purga de la plantilla de CaixaBank

CCOO amb el 40,58% de representació hem mantingut des d'un primer moment que no acceptaríem ni extincions forçoses ni mobilitat geogràfica forçosa. L'Acord que s'ha signat avui per SECB, UGT, SIB, FEC i CIC precisament contempla aquests punts: tant mobilitat geogràfica forçosa com a extincions forçoses, ja que en el supòsit de no acceptar mobilitat geogràfica forçosa queda oberta una extinció.

més informació »


Acte d'homenatge al company sindicalista Salva López

Demà dijous, 9 de maig, a les 18.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa).

més informació »


CCOO de Catalunya valora molt positivament l'acord de govern per millorar les condicions del treball de la llar i les cures

Amb motiu de la interpel·lació al Parlament de Catalunya sobre el reconeixement del treball de la llar i les cures i la regularització del sector.

més informació »


Javier Pacheco participa en una jornada sobre el paper de l'autoritat laboral en els procediments d'acomiadament col·lectiu, organitzada per la consultora Lee Hecht Harrison

Demà dijous, 9 de maig.

més informació »


CCOO d'Indústria convoca una concentració davant la seu de Servicarne

Demà dijous, 9 de maig, a les 12.00 hores, a Gran Via de les Corts Catalanes, 162, de Barcelona.

més informació »


CCOO ha denunciat TMB davant Fundae (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo)

Ús incorrecte de les bonificacions de la formació.

més informació »


Acte commemoratiu "100 anys de la vaga de La Canadenca. Lliçons, noves lluites i reptes de futur"

Demà dimecres, 8 de maig, a les 18.00 hores, a la seu de CCOO a Cornellà (Ctra. d'Esplugues, 68).

més informació »


Sessió informativa "Incapacitat laboral, pensions i treball"

Demà dimecres, 8 de maig, a les 16.30 hores, a la seu de l'Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3 (c/Cardenal Reig, 32, Barcelona).

més informació »


Un gran èxit la primera edició de La Caminada pel Treball Digne i l'Economia Solidària

Óscar Rando, coordinador d'Esperanzah, ha volgut destacar: ”valorem molt positivament el treball en xarxa amb altres entitats i actors socials de la comarca. Li donarem continuïtat perquè els valors de la transformació social han de tenir presència destacada al Baix Llobregat i necessitem donar suport i visibilitat a molts projectes socials que necessiten d'impulsos potents com La Caminada”.

més informació »


CCOO i UGT convoquen una concentració el dimecres 8 de maig per denunciar la situació que pateixen les treballadores i els treballadors del sector de residències, centres de dia i llars per a persones amb discapacitat

Els sindicats representatius al sector (CCOO i UGT) convoquen a tots els delegats, afiliats i treballadors del sector de residències, centres de dia i llars per a persones amb discapacitat, a una concentració el proper dimecres 8 de maig a les 11 del matí a la plaça de sant Jaume de Barcelona.

més informació »


CCOO denuncia un mercat de treball feble i estacional, amb un sector serveis que genera ocupació precària, afectant especialment al jovent

Es redueix l'atur respecte el 2018 en un 4,4% però, tot i la disminució, Catalunya continua amb més de 381.000 persones que no troben una feina. L'efecte estacional d'aquest mes contribueix a l'aparent millora del mercat de treball.

més informació »


Els treballadors del SEM exigeixen a la Consellera de Salut no ser “els discriminats” de la sanitat pública i mantenen la vaga del 7 i el 8 de maig

Les declaracions fetes per la Consellera de Salut, Alba Vergés, han indignat als treballadors del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Al ser preguntada per la vaga convocada en aquest servei pels dies 7 i 8 de maig, Vergés ha explicat que l'augment retributiu que demanen els treballadors haurà de ser pactat dins de les negociacions del nou Conveni Col·lectiu.

més informació »


El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, atendrà als mitjans de comunicació després de la declaració d'avui al Tribunal Suprem com a testimoni en el judici als líders independentistes

El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, ha estat citat a declarar com a testimoni en el judici als líders independentistes que s'està portant a terme al Tribunal Suprem. Javier Pacheco està citat avui dilluns 6 de maig, a les 16 h, a proposta de la defensa de Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural.

més informació »


Debat “Populisme(s). Canvis socials i tendències polítiques”

En el marc del Maig de la Cultura i el Treball, la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya organitza dilluns, 6 de maig, el cicle “Els debats del Cipri” amb el debat titulat “Populisme(s). Canvis socials i tendències polítiques”. Serà el proper dilluns, a les 18 hores, a la sala 11 de la seu de CCOO de Catalunya a Barcelona (Via Laietana, 16, 1a planta).

més informació »


El Comitè d'Empresa de Nissan Zona Franca i Montcada lamenta la falta de voluntat de la direcció per aconseguir un acord

Reunió d'ahir.

més informació »


CCOO i UGT es mantenen expectants davant la valoració de la Generalitat del grau de compliment del Pacte nacional per a la indústria

Dos primers anys de vigència.

més informació »


El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, citat a declarar al Tribunal Suprem com a testimoni en el judici als líders independentistes

El proper dilluns 6 de maig, a les 16 hores.

més informació »


El Parc Fluvial de Sant Boi acollirà el diumenge 5 de maig la Caminada Popular pel Treball Digne i l'Economia Solidària

Parlaments de Josep Maria Romero, secretari general de CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf; Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i Óscar Rando, coordinador del festival Esperanzah

més informació »


CCOO dona suport a la ubicació del CAP Raval Nord de Barcelona a l'antiga Capella de la Misericòrdia

Avui, Ple de l'Ajuntament de Barcelona.

més informació »


L'assemblea de treballadors i treballadores del Zoo de Barcelona ha acordat desconvocar la jornada de vaga de demà dia 3 de maig

La plantilla del Zoo vol que el ple de l'Ajuntament de Barcelona de demà es desenvolupi en un ambient propici al debat i la reflexió, i per això ha decidit desconvocar la vaga parcial prevista per demà 3 de maig, dia de celebració de la sessió plenària que ha de tractar sobre l'ordenança de protecció d'animals.

més informació »


Els sindicats ens tanquem al Departament d'Educació

Davant la negativa a una negociació real per millorar l'ensenyament públic.

més informació »


Seguiment massiu de la vaga d'avui al Zoo de Barcelona

La protesta es fa un dia abans de la votació de la modificació de l'ordenança de protecció d'animals a l'Ajuntament de Barcelona, amb la participació del 95% del personal operatiu.

més informació »


La plantilla de Girona+Neta convoca per demà una manifestació per denunciar el bloqueig del conveni

A les 13 hores des del rellotge de la Devesa de Girona.

més informació »


Desconvocada l'aturada d'avui a Autobusos Mohn, SL

Prevista de 12 a 16 hores.

més informació »


La plantilla de TVC reclama la reforma de la Llei de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)

Després dels resultats electorals del 28 d'abril.

més informació »


CCOO demana al Parlament que els horaris dels comerços siguin fins a les 21 hores tot l'any

Compareixença en el debat de la modificació de l'article 36 de la Llei de comerç, serveis i fires.

més informació »


La plantilla d'autobusos Mohn, S.L. farà aturada parcial el proper dia 2 de maig

Aquesta aturada a autobusos Mohn es convoca perquè l'empresa compleixi amb allò signat, concretament, l'actualització de les nòmines que acumulen un endarreriment des de l'1 de gener del 2019 fins el dia d'avui.

més informació »


CCOO de Lleida denuncia que l'Ajuntament de Camarasa vulnera els drets sindicals i laborals dels seus treballadors i treballadores

Segons CCOO, la situació laboral que estan vivint actualment dos dels treballadors públics de l'Ajuntament de Camarasa és insostenible, ja que s'està exercint sobre ells un assetjament laboral continuat, amb la privació dels seus drets laborals i sindicals.

més informació »


Vaga dels treballadors i treballadores del SEM per als dies 7 i 8 de maig

Amb suport de CCOO.

més informació »


CCOO critica que el Departament d'Educació aposti per l'FP Dual low-cost per a Catalunya

Perjudicant la qualitat de l'ensenyament i les condicions laborals.

més informació »


Manifestacions del Primer de Maig del 2019 a Catalunya sota el lema "Més drets, més igualtat, més cohesió. Primer les persones"

A partir de les 11.15 hores els secretaris generals de CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya, Javier Pacheco i Camil Ros, atendran als mitjans.

més informació »


Assemblea a Girona preparatòria del Primer de Maig, amb presència de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya

Demà dimarts, 30 d'abril, a les 11.00 hores, a la seu de CCOO a Girona (c/ Miquel Blay, 1).

més informació »


CCOO a Qualytel està en vaga indefinida des del passat 24 d'abril en el servei del 010 en defensa dels drets laborals

Les mobilitzacions continuen.

més informació »


Sense acord en l'expedient de regulació temporal d'ocupació a Aigua del Montseny, SA

Plantilla de 85 persones.

més informació »


El Comitè d'Empresa de Nissan convoca mobilitzacions de la plantilla davant la convocatòria d'una mediació urgent per part de la direcció

La direcció de Nissan ha convocat al Comitè d'empresa a una mediació urgent, aquest dilluns 29 d'abril a les 11 hores. La mediació tindrà lloc a la seu de la Secretaria General de Treball del carrer Sepúlveda 148 – 150, de Barcelona.

més informació »


CCOO i UGT reben el compromís del Govern de la Generalitat de fer efectius tots els punts de l'acord de recuperació de les pagues extres de 2013 i 2014 i l'increment retributiu per al 2019

Ambdós sindicats han sortit satisfets de la trobada després que el Govern s'hagi compromès a fer efectius tots els punts de l'acord i, fins i tot, ampliar-lo amb la recuperació d'altres drets laborals i socials perduts durant els darrers anys.

més informació »


El president Torra es reunirà demà amb els sindicats CCOO i UGT per abordar l'increment retributiu i la recuperació de les pagues del personal del sector públic

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà demà, divendres 26 d'abril, amb els sindicats CCOO i UGT per abordar l'increment retributiu per a l'any 2019 i la recuperació parcial de l'import de la paga extraordinària de l'any 2013 per al personal públic de la Generalitat de Catalunya.

més informació »


Més de 3.000 empleats i empleades de CaixaBank surten al carrer per mostrar el rebuig absolut a les retallades proposades per la direcció

Més de 3.000 empleats i empleades es van manifestar ahir, 24 d'abril, a les diferents direccions territorials del banc i els serveis centrals de Barcelona. D'aquesta manera i amb el lema #NOaLaPurga, la plantilla de CaixaBank va manifestar el seu absolut rebuig a totes les retallades que pretén dur a terme la direcció de l'entitat.

més informació »


L'any 2018 es torna a confirmar l'augment sostingut dels accidents de treball des de la Reforma Laboral del 2012

CCOO de Catalunya ha presentat un informe sobre la sinistralitat laboral amb motiu del Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, el 28 d'abril, que torna a confirmar l'augment sostingut dels accidents de treball des de la reforma laboral del 2012. Donem un cop d'ull a les dades més destacades d'aquest informe.

més informació »


CCOO continua demanant més recursos propis per agilitzar el pagament de la renda garantida de ciutadania

S'ha fet públic que la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies ha proposat la implementació tècnica de la renda garantida a la consultoria, Deloitte Consulting SLU per no tenir els mitjans propis per a complir amb la llei que regula aquesta prestació.

més informació »


CCOO inaugura a Terrassa l'exposició “Cipriano García: els valors de la dignitat obrera”

CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central començarà la Setmana Cultural i Reivindicativa del Primer de Maig amb la inauguració de l'exposició “Cipriano García: els valors de la dignitat obrera” i amb l'acte de presentació, titulat “Recordant Cipriano García”.

més informació »


CCOO organitza accions reivindicatives i presenta l'informe de salut laboral 2018 davant el Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball 2019

Demà dijous, 25 d'abril, davant la proximitat del Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball (28 d'abril), CCOO de Catalunya ha organitzat una assemblea de delegats i delegades i una concentració de protesta -conjuntament amb UGT- per reivindicar treball segur.

més informació »


Les dades de la sinistralitat laboral a Lleida continuen sent inacceptables

Com cada any, CCOO de Lleida commemorarà el Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball i ho farà demà 24 d'abril amb una assemblea de delegats i delegades.

més informació »


CCOO a CaixaBank es manifestarà demà, 24 d'abril, davant les seus de totes les direccions territorials i els serveis centrals

La plantilla de CaixaBank segueix sota l'amenaça de mobilitats forçoses i canvis de les seves condicions laborals. Per això, el 24 d'abril, tota la plantilla de CaixaBank es mobilitzarà per manifestar el seu més absolut rebuig i ho farà amb concentracions davant les seus de totes les direccions territorials i els serveis centrals, a les 17 hores.

més informació »


El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya estima el recurs presentat per CCOO contra l'Ajuntament de Montornès del Vallès

L'Ajuntament de Montornès del Vallès va aprovar una modificació de la relació de llocs de treball que assignava de forma arbitrària les retribucions del personal de l'ajuntament, sense la corresponent negociació amb la representació sindical a la mesa general, tal i com estableix l'article 37.2 de l'Estatut Bàsic de l'empleat públic.

més informació »


CCOO i UGT presenten les mobilitzacions del Primer de Maig del 2019, sota el lema "+ drets, + igualtat, + cohesió. Primer, les persones"

Els secretaris generals de CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya, Javier Pacheco i Camil Ros, respectivament, presentaran demà, en roda de premsa, les mobilitzacions del Primer de Maig del 2019, enguany sota el lema ‘+ drets, + igualtat, + cohesió. Primer les persones'.

més informació »


CCOO organitza un debat electoral sobre temes educatius amb candidates i candidats de les principals forces polítiques del nostre país

La Federació d'Educació de CCOO ha organitzat per demà dimecres 24 d'abril, a les 18 hores, un debat electoral sobre temes educatius amb Bernat Soler (ERC), Manuel Cruz (PSC), Xavier Quinquillà (Junts per Catalunya), Sònia Sierra (C's), Juan Milián Quero (PPC) i un representant de En Comú Podem a concretar.

més informació »


Els treballadors i treballadores de KONE convoquen vaga demà dimecres, 24 d'abril

Davant la postura de la direcció de KONE Elevadores, incapaç d'avançar en la negociació del Conveni, els treballadors/es de KONE han decidit convocar una hora de vaga per a demà dimecres, 24 d'abril.

més informació »


CCOO de Catalunya condemna l'assassinat d'una dona a Olot a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís amb la seva erradicació

CCOO de Catalunya condemna l'assassinat masclista d'una dona a Olot, i novament expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s'exerceix vers les dones només pel fet de ser dones

més informació »


© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies