Dies 7 i 8 de novembre a la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16)

3es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical de CCOO de Catalunya


Foto El dijous 7 i el divendres 8 de novembre, CCOO de Catalunya organitza les 3es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical. Es faran a partir de les 9 hores a la sala d’actes de la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa).

Amb el lema “La precarietat laboral en la nova normativa i jurisprudència social”, les jornades tractaran temes com la regulació de la desconnexió digital, l’adaptabilitat i previsibilitat de la jornada laboral, el dret de vaga, la problemàtica de les càmeres de seguretat i la geolocalització en les relacions laborals o el registre de jornada.

S’inauguraran demà dijous, 7 de novembre, a les 9 hores, a càrrec de Cristina Torre, secretària d’Acció Sindical de CCOO de Catalunya, i Jonathan Gallego, director professional del Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de Catalunya. La clausura serà el divendres, 8 de novembre, a les 13 hores, per part de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

Més informació a Internet:
https://www.ccoo.cat/aspnet/agenda_acte.aspx?id=61487

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 6 de novembre de 2019

Agenda:
Dijous 7 i divendres 8 de novembre, de 2019
a partir de les 9.00 hores
Sala d’actes CCOO - Via Laietana, 16, planta baixa. BCN
06/11/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.