Eleccions sindicals a l'Ajuntament d'Igualada

CCOO guanya ampliament les eleccions sindicals a l'Ajuntament d'Igualada


Dimarts passat van tenir lloc les votacions de les eleccions sindicals del personal laboral de l’Ajuntament d’Igualada, per elegir un Comitè d’Empresa format per 13 membres.

CCOO vam obtenir un total de 9 representants (69’2%), la intersindical CsC 2 (15’4%) i la CGT 2 (15’4%), renovant així l’ample majoria que ja teníem en el personal laboral.

Tanmateix, el passat mes de maig el personal funcionari de l’Ajuntament va elegir els seus representants sindicals, obtenint CCOO la totalitat dels membres de la Junta de Personal Funcionari, amb 9 representants, ampliant encara més la majoria que ja teníem en aquest col•lectiu.

Així, en el conjunt del personal laboral i funcionari, CCOO consolida la seva amplia majoria amb un total de 18 (81’8%) representants d’un total de 22, la Intersindical CsC amb 2 (9,1%) i la CGT també amb 2, un 9,1%.

Agraïm la participació i la confiança majoritària que les treballadores i treballadors de l’Ajuntament han dipositat en les nostres candidatures i renovem el nostre compromís ferm de continuar defensant els serveis públics i els drets del personal municipal.
08/10/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.