Els dies 9, 15, 22 i 29 de gener es farà vaga parcial als centres catalans

Les treballadores i treballadors d'Endesa reprenen les mobilitzacions en defensa d'un conveni digne


Aquest dimecres, 9 de gener, les treballadores i treballadors d’Endesa reprenen les accions de protesta en defensa d’un conveni digne, davant l’enduriment del posicionament de la direcció de l’empresa, que el passat 27 de desembre va manifestar la seva voluntat d’abandonar la mesa de negociació del conveni, ja que la representació social no acceptava els seus plantejaments sobre la tarifa d’empleats.

Davant d’aquest xantatge per part de l’empresa, s’han convocat diverses jornades de vaga parcial a tot l’Estat. En el cas dels centres de treball de Catalunya es faran els propers dies 9, 15, 22 i 29 de gener, amb aturades de les 11.30 a les 12 hores. Durant aquestes aturades, les plantilles es concentraran a les portes dels diferents centres de treball.

Si la direcció de l’elèctrica no canvia el seu posicionament i abandona la seva actitud bel·ligerant, s’incrementaran les mobilitzacions.

CCOO donem suport a aquestes noves mobilitzacions i manifestem la nostra voluntat de mantenir la negociació en aquelles matèries substancials del conveni, com són un increment salarial en línia amb el que marca l’Acuerdo para el Empleo y la Negociación Colectiva (AENC), el rescat salarial dels nous ingressos, la reducció de la jornada laboral o la redefinició de l’organització de treball per evitar situacions d’estrès i dotar dels recursos necessaris per oferir un bon servei.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 8 de gener de 2019
08/01/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.