Dilluns, 12 de novembre, a les 11 hores, a rambla del Raval, 29-35, de Barcelona, en roda de premsa

Anunci del calendari conjunt de mobilitzacions del sector públic de la Generalitat


Davant la negativa per part del Govern de Catalunya a complir amb els acords signats amb els sindicats de la funció pública i les resolucions aprovades al Parlament de Catalunya, CCOO i UGT entenem que aquest Executiu renuncia a l'acord i opta malauradament per la via del conflicte.

Els dos darrers episodis viscuts a la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (MEPAGC) i al Parlament de Catalunya aquestes darreres setmanes, sumen, al pitjor cicle de retallades, el menyspreu al col·lectiu que ha sostingut els serveis públics al llarg d'un dels períodes més durs que ha viscut mai el nostre país.

CCOO i UGT entenem que la situació creada per l'actitud intransigent del Govern exigeix una reacció que posi els interessos col·lectius de totes les persones que treballen a la funció pública per davant de les propostes de mobilitzacions corporatives. Per això el proper dilluns 12 de novembre anunciarem el calendari conjunt de mobilitzacions en roda de premsa, a les 11 hores, a la sala de premsa d’UGT de Catalunya (rambla del Raval, 29-35, Barcelona).

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 9 de novembre de 2018

Agenda:
Dilluns, 12 de novembre, de 2018
a les 11 hores
Sala de Premsa UGT - Rambla del Raval, 29-35. Barcelona
09/11/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies