Transparència Indústria 1r semestre del 2018


Foto CCOO d'Indústria de Catalunya reafirmem el compromís de la nostra organització confederal de reforçar els instruments de transparència de la gestió dels nostres recursos i de la nostra activitat sindical. Per aquesta raó, presentem una nova edició del document "Els comptes clars", tancada el 30 de juny del 2018. En aquest document us detallem la dimensió de la nostra federació i el que representem; també us expliquem l'activitat sindical que hem dut a terme durant el primer semestre del 2018 en els diferents àmbits d'actuació (eleccions sindicals, negociació col·lectiva, assessoraments, conciliacions al TLC i Inspecció de Treball, organització del treball, salut laboral, formació, polítiques d'igualtat, expedients de regulació d'ocupació...), i us presentem els nostres comptes i els nostres recursos.  

DOCUMENT TRANSPARÈNCIA (actualitzat el 30 de juny del 2018)

Us presentem també el cartell resum de la transparència, amb les dades més destacades del primer semestre del 2018, que us podeu descarregar en aquest enllaç:

CARTELL TRANSPARÈNCIA (actualitzat el 30 de juny del 2018)  
09/10/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies