L'acampada reivindicativa dels afectats es trasllada aquesta setmana a Polinyà

CCOO seguim exigint a Alliance Healthcare la readmissió dels dos acomiadats


Foto Durant tota aquesta setmana, els transportistes acomiadats per Alliance Healthcare traslladen la seva acampada reivindicativa davant les portes de la planta de Polinyà (carrer del Pintor Joan Miró, 3, polígon de Can Humet) per continuar denunciant la situació que pateix el col·lectiu de treballadors autònoms dependents d’Alliance Healthcare i el conflicte obert davant la falta de reconeixement dels drets d’aquest col·lectiu per part de la companyia.

Aquest matí, a partir de les 9.30 h, el secretari general de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya central, Enrique Rodríguez, i el secretari general de CCOO d’Indústria del Vallès Occidental - Catalunya central, Josep Rueda, es reuniran amb ells per manifestar-los el suport del sindicat.

CCOO seguim exigint a la direcció d’Alliance Healthcare la readmissió d’aquests dos companys, que estan acampats en vaga indefinida des del passat 9 de juliol davant les oficines del Prat de Llobregat, i demanem a la companyia que s’assegui a negociar un acord professional que reguli les condicions laborals del col·lectiu de transportistes.
08/10/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies