CCOO de Catalunya condemna l'assassinat d'una dona a Sant Joan les Fonts (Girona) a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís amb la seva erradicació


CCOO de Catalunya condemna l’assassinat masclista d’una dona a Sant Joan les Fonts (Girona) i novament expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s’exerceix contra les dones només pel fet de ser dones.

CCOO mostra la seva indignació i preocupació per fets com aquest, se suma a la demanda perquè els poders públics reconeguin la lluita pels drets de les dones i per erradicar la violència masclista com una qüestió d’Estat, i destaca el compromís ferm a l'hora de cooperar en la construcció d’una societat en la qual les dones puguin viure lliures de qualsevol de les violències.

Des d’aquestes línies volem expressar el nostre condol a la seva família i entorn, i fer una crida a totes les persones, organitzacions i institucions que treballen per erradicar la violència masclista a sumar esforços perquè una vegada per totes la violència contra les dones sigui definitivament erradicada.

CCOO de Catalunya recorda que disposa del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) en l’àmbit laboral, per a qualsevol tipus de discriminació o violència que pateixi una dona.


07/10/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies