CCOO de Sanitat de Lleida demana la revisió de les ràtios de personal al centre sociosanitari Nadal Meroles


Foto El responsable de Sanitat de CCOO de Terres de Lleida es va reunir el dilluns amb el delegat territorial de Sanitat per exposar-li la situació que pateix el personal sanitari del centre sociosanitari Nadal Meroles en relació amb les ràtios de personal.

El sindicat considera totalment insuficients les ràtios en el torn de nit. El personal d’aquest torn s’hauria d’augmentar en una infermera i tres auxiliars d’infermeria.

També caldria millorar les ràtios del personal auxiliar d’infermeria en el torn de tarda, s’hauria de passar tot el personal a 7 hores i eliminar els llocs de treball de 5 hores. Pel que fa al torn de matí, caldria recuperar el reforç de 4 hores del personal auxiliar d’infermeria.

Cal recordar que parlem d’una empresa que el seu contracte programa està finançat, pràcticament en un 98%, per l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

D’una altra banda, es va preguntar al delegat per la concessió que acaba l’any 2020 i la possibilitat que presti el servei una empresa pública de la Generalitat de Catalunya.
10/07/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies