CCOO de Lleida no vol les rebaixes del Pacte d'estat contra la violència masclista


Foto CCOO de Lleida es va sumar, el passat 16 de maig, a la concentració organitzada per la Marea Lila de Lleida, per protestar contra les rebaixes que ha fet el Govern central al Pacte d'estat contra la violència masclista. La concentració va tenir lloc a la plaça de St. Joan de Lleida, al davant de la seu del PP.
L’incompliment del pacte demostra que el Govern no prioritza la lluita per garantir una vida lliure de violències masclistes a les dones. Per això CCOO demana que s’implementin tots els pressupostos i que es faci ara.

Dels 200 milions promesos, només en destina 80 al pacte d’estat. Són imprescindibles els 120 milions que falten per donar resposta a les 213 mesures del pacte. Sembla que el Govern del PP no vol complir i tirar endavant les mesures de prevenció educativa i sanitària incloses en els 100 milions del pressupost dels governs autonòmics, i tampoc les mesures d’atenció jurídica, psicològica i social de proximitat incloses en els 20 milions per als 8.000 ajuntaments.

Tenim la seguretat que no és manca de pressupost, sinó una qüestió de prioritats, per això CCOO demana que s’implementin tots els pressupostos i que es faci ara.
17/05/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies