Dies 17, 18, 24, 25, 31 de maig i 1 de juny

Concentracions de les treballadores de Clece, empresa encarregada de la neteja de col·legis i dependències municipals de Viladecans


Foto La Federació de Construcció i Serveis de CCOO de Catalunya informa que les treballadores i treballadors de l'empresa Clece, S.A., que realitzen la neteja de col·legis i dependències municipals de Viladecans, han decidit realitzar concentracions els dies 17, 18, 24, 25, 31 de maig i 1 de juny, d'11 hores a 12 hores a la plaça de la Vila de Viladecans.

El motiu d'aquesta decisió és el bloqueig en la negociació del conveni col·lectiu, ja que després de més d'un any de negociació, l'empresa Clece es nega a acceptar cap proposta que suposi increment econòmic per a les treballadores i treballadors.

La plantilla ja va realitzar concentracions en el mes d'abril i des de llavors fins avui s'han mantingut diversos contactes, tant amb l'empresa com amb l’Ajuntament de Viladecans, però la direcció de l'empresa no ha variat la seva posició.

A la vista d'aquesta situació, les treballadores i treballadors van acordar en assemblea continuar fent concentracions, sense descartar que es puguin realitzar altres accions si l'empresa no modifica la seva postura en la negociació del conveni.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 17 de maig de 2018
17/05/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies