Els pensionistes i jubilats de CCOO de Lleida no es conformen i volen unes pensions dignes


Foto Els pensionistes i jubilats de CCOO de Lleida i de la UGT s’han concentrat, el 16 de maig, a les portes de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida per demanar unes pensions dignes.

Des de fa un temps el sindicat reivindica un sistema públic de pensions digne, fiable i durador, i demana que aquest sistema es marqui com a objectiu la sostenibilitat i la suficiència de les pensions actuals i futures.

CCOO continua defensant als carrers i als centres de treball que la pensió pública és un dret recollit a la Constitució, que les pensions han de ser dignes i suficients, que cal eliminar l'índex de revaloració (0,25%) i el factor de sostenibilitat, i que s’han de recuperar els amplis consensos socials i polítics del Pacte de Toledo.

Per als pensionistes i jubilats de Lleida les pensions són sostenibles, i ho han de continuar sent per a la gent gran i per a qui actualment treballa.
16/05/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies