Demà dimarts, 15 de maig, a les 18.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona

Presentació pública del Seminari Salvador Seguí


Demà dimarts, 15 de maig, a les 18.00 hores, a la sala 42 de la seu de CCOO de Catalunya a Barcelona (Via Laietana, 16, 4a planta), tindrà lloc la presentació pública del Seminari Salvador Seguí, amb la conferència “Salvador Seguí i el desenvolupament del sindicalisme de classe a Catalunya” a càrrec de Juan Cristóbal Marinello, investigador postdoctoral de l’Institut d’Història Contemporània de la Universitat Nova de Lisboa.

Posteriorment es durà a terme la presentació del document “Una proposta per la democràcia, la convivència i la cohesió social”, a càrrec d’Alfons Labrador, coordinador del Seminari Salvador Seguí i president de la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya. Presentarà l’acte Dolors Llobet, secretària d'Afiliació, Estudis i Coordinació dels Òrgans de Direcció de CCOO de Catalunya, i farà la cloenda Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 14 de maig de 2018

Agenda:
Dimarts, 15 de maig, de 2018
a les 18.00 hores
Sala 42 CCOO - Via Laietana, 16, 4a planta. BCN
14/05/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies