CCOO exigeix el pagament immediat del 20% de la paga extra de 2012 als treballadors i les treballadores de la Generalitat


Els lletrats del Parlament s’han pronunciat a favor de la validació pel Parlament del decret que ordena el pagament a les treballadores i els treballadors de la Generalitat de Catalunya del 20% que els falta per cobrar la paga extra de 2012.

 

Els lletrats assenyalen que no cal la compareixença del govern al Parlament per convalidar el decret. Per tant, deixa de tenir sentit la polèmica de la passada setmana que semblava posar en perill aquest cobrament.

 

CCOO exigim que es pagui tot el que es deu  i exigeix, també, que es deixi de jugar amb els drets dels empleats públics catalans. CCOO considera que els empleats i les empleades publiques no han de servir d’ostatges en els conflictes polítics i reclama que es torni ja tot el que els van arrabassar.

 


17/04/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies