MÉS TV3, MÉS CATALUNYA RÀDIO, MÉS AUDIOVISUAL

Acte de rebuig a les retallades de la producció i la programació de TV3 i Catalunya Ràdio


Foto

Com fa temps que informem, els darrers dies, tant a  TV3 com a Catalunya Ràdio s’han començat a aplicar les mesures preventives de retallada de producció i programació. Han tancat el programa Tarda oberta i la corresponsalia de Buenos Aires.

Si no s’aconsegueix urgentment un pressupost addicional i es continuen aplicant les retallades, es provocarà un perjudici irreversible a la programació i al conjunt del sector audiovisual públic i privat de Catalunya.

És per això que, el passat dia 7 de febrer, va tenir lloc un acte de rebuig a les retallades de la producció i programació de la televisió i la ràdio pública per reclamar a la direcció que aturi el pla de desmantellament de TV3 i de Catalunya Ràdio. 

Des de CCOO exigim als responsables polítics solucions urgents per als problemes de finançament, i que es compleixin les promeses fetes durant la campanya electoral d’atendre amb urgència l’impacte del nou IVA en el pressupost de la CCMA.

A l’acte, hi han participat companys i companyes del sector audiovisual, actors, actrius, guionistes, traductors i lingüistes, treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio i d’empreses de producció audiovisual, els comitès d’empresa i consells professionals de TV3 i Catalunya Ràdio, les principals associacions de productores, d’actors i directors i el Col·legi Professional de l’Audiovisual.

També hem comptat amb el suport de la plataforma “Salvem TV3” i dels sindicats.


12/02/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies