Concentració dimecres, 17 de gener, a la Plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat

CCOO i UGT convoquen mobilitzacions del sector de neteja d'edificis i locals de Catalunya a causa de la dilatació i el bloqueig de la negociació del conveni col·lectiu


Foto Davant la situació de bloqueig en la negociació del Conveni autonòmic del sector de neteja d'edificis i locals de Catalunya, CCOO i UGT convoquem assemblees de delegats i delegades el dia 10 de gener, així com concentracions de treballadors i treballadores per al dia 17 de gener.

Després de dotze mesos de reunions, les patronals segueixen mantenint la seva proposta de congelació salarial per a aquest any 2017, la qual cosa suposaria dos anys seguits sense increments salarials, a més d'insistir a retallar el complement econòmic de l'antiguitat.
Els sindicats hem rebutjat rotundament els plantejaments de la patronal, i els hem traslladat que l'actitud immobilista que estan mantenint i la dilatació deliberada per la seva banda d'aquesta negociació tindran la convenient resposta sindical.

No podem consentir -i no farem- una reculada de drets del col·lectiu de neteja, i per això fem una crida als treballadors i treballadores a assistir a les assemblees, que tindran lloc demà a Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Cornellà, Sabadell i Vic.

L’assemblea a Cornellà de Llobregat de delegades i delegats del sector es va realitzar el dia 10 de gener a les 10 h a la seu de CCOO (ctra. d’Esplugues, 68).

I la concentració de treballadores i treballadors del sector de neteja d'edificis i locals del dimecres 17 de gener es farà a les 11.30 h a la plaça de la Vila, a Sant Feliu de Llobregat.

Davant d’aquest escenari, i davant la impossibilitat d'avançar cap a un acord, no descartem més mobilitzacions en el futur.
09/01/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies