Assemblees demà dimecres, 10 de gener

CCOO i UGT convoquen mobilitzacions del sector de neteja d'edificis i locals de Catalunya a causa de la dilatació i el bloqueig de la negociació del conveni col·lectiu


Davant la situació de bloqueig a la negociació del Conveni autonòmic del sector de neteja d'edificis i locals de Catalunya, CCOO i UGT convoquem assemblees de delegats i delegades el dia 10 de gener, així com concentracions de treballadors i treballadores per al dia 17 de gener.

Després de dotze mesos de reunions, les patronals segueixen mantenint la seva proposta de congelació salarial per a aquest any passat 2017, la qual cosa suposaria dos anys seguits sense increments salarials, a més d'insistir a retallar el complement econòmic de l'antiguitat.

Els sindicats hem rebutjat rotundament els plantejaments de la patronal i els hem traslladat que l'actitud immobilista que estan mantenint i la dilatació deliberada per la seva banda d'aquesta negociació tindran la convenient resposta sindical.

No podem consentir, i no ho farem, una reculada de drets del col·lectiu de neteja, i per això fem una crida als treballadors i treballadores a assistir a les assemblees, que tindran lloc demà a Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Cornellà, Sabadell i Vic.

Davant d’aquest escenari, i davant la impossibilitat d'avançar cap a un acord, no descartem més mobilitzacions en el futur.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 9 de gener de 2018
09/01/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies