Signat el Conveni col·lectiu estatal d'arts gràfiques, manipulats de paper i de cartró, editorials i indústries auxiliars 2017-2018


Foto
Després del suport majoritari rebut a la signatura del conveni, en les assemblees celebrades en els diferents territoris, el dia 8 de novembre es va dur a terme la signatura del text definitiu.
 
Des de CCOO celebrem que en aquest conveni s'hagi aconseguit un avanç important no només en qüestions econòmiques, sinó en temes socials que estan reivindicant de fa anys les treballadors i treballadores del sector.
 
El reconeixement de les parelles de fet per als permisos retribuïts i un protocol d'assetjament que defineix els diferents tipus d'assetjament, així com l'actuació en cas de produir-se'n, signifiquen una adequació del text del conveni amb la societat actual.
 
Un cop més aquesta signatura no hagués estat possible sense el suport rebut a la Comissió Negociadora  de les treballadores i treballadors del sector.
 
Aquí podeu trobar el conveni signat: 
veure arxiu
10/11/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies