Demà dijous, 9 de novembre, a l'Hospitalet i Mataró

Assemblees de delegats i delegades sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana


Demà dijous, 9 de novembre, CCOO de Catalunya organitza dues noves assemblees de delegats i delegades de les que fa a tot el territori per explicar la posició del sindicat davant la situació política, social i laboral catalana.

A l’Hospitalet es farà a les 16.00 hores a la seu de CCOO (c/ Amadeu Torner, 41-47) i hi intervindrà, entre d’altres, Montse Ros, secretària d’Organització i Comunicació i portaveu de CCOO de Catalunya.

A Mataró es farà a les 19.00 hores al Cafè de Mar (c/ Santa Rita, 1) i hi intervindrà, entre d’altres, Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya. En aquesta assemblea, la Unió Intercomarcal de CCOO del Vallès Oriental - Maresme - Osona, la Fundació Cipriano Garcia - CCOO de Catalunya i la Comissió Ciutadana “Joan Peiró: 75 anys del seu afusellament (1942-2017)” organitzen un acte en record del sindicalista i polític Joan Peiró, en el marc dels actes programats per homenatjar-lo, ara que fa 75 anys del seu assassinat pel règim franquista; amb el títol “Sindicalisme confederal: el pensament de Joan Peiró a la llum dels nostres dies”, serà una taula rodona amb participació de Javier Pacheco, Maria Rodríguez, historiadora, i Juan Manuel Tapia, responsable de Negociació Col·lectiva de CCOO de Catalunya. Ho presentarà Gonzalo Plata, secretari general de la Unió Intercomarcal de CCOO del Vallès Oriental - Maresme - Osona.

Més informació a:
https://www.ccoo.cat/noticia/212505/assemblees-sobre-la-situacio-politica-social-i-laboral-a-catalunya

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 8 de novembre de 2017

Agenda:
Dijous 9 de novembre de 2017
a les 16.00 hores
CCOO L’Hospitalet - c/Amadeu Torner, 41-47. L’Hospitalet
a les 19.00 hores
Cafè de Mar - c/Santa Rita, 1. Mataró
08/11/2017

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.