Solo Camboya - Latitude for Travel

Descomptes per a l'afiliació de CCOO

Logo Solo Camboya

ESPECIALISTES VIATGES A CAMBODJA EN CASTELLA
Descompte del 10% sobre els preus.
(condicions igualment aplicables als familiars de primer grau (parella, fills i filles)
El que diferencia SOLO CAMBOYA d'altres agències és la filosofia de viatge. Dissenyen els viatges a Cambodja per gaudir, conèixer i compartir experiències. Descobreixen les destinacions amb calma, sense presses, assaborint l'autenticitat de el lloc.
Darrere de SOLO CAMBOYA hi ha un equip de professionals i grans viatgers. L'equip està compost per veritables amants de Cambodja i, tots amb el desig comú d'ensenyar la veritable Cambodja als altres.
SOLO CAMBOYA és un petit tour operador, experts a Cambodja. Tots els viatges privats es dissenyen a el més mínim detall, tractant d'oferir sempre la millor qualitat al millor preu. En a la mesura del possible s'utilitzen petits hotels, que ens acostin més a la cultura local, però amb els millors nivells de qualitat.
Prioritzen la qualitat i no la quantitat, per això, els viatges en grup són d'un màxim de 10 viatgers, per facilitar visites i desplaçaments, i perquè el grup pugui sentir-se en família.

Nota.- "Solo Camboya" és una marca operada pel tour operador "Latitude for Travel" registrada al Regne de Cambodja. llicència 063/18. Es regeix per la legislació espanyola quan el client o clienta fa el pagament de la seva reserva a través d'un compte bancari a Espanya, i per la legislació cambodjana, si el pagament de la seva reserva es fa a través d'un compte bancari a Cambodja

On-line


931815284

info@solocamboya.com
www.solocamboya.comLa teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.