CCOO organitza la 1a Edició del Concurs Literari Juvenil COCOS, adreçats als centres públics i concertats


Data: 22/03/2021 - 12/04/2021
Hora:
Lloc:
Convoca: L'Aula de Formació Joan N. García-Nieto i el sindicat d'Educació de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf
Observacions:

El concurs literari infantil engega la seva primera edició, adreçant-se a centres públics i concertats de les quatre comarques, per tal que nens i nenes de primària, presentin treballs en llengua catalana, en modalitat narrativa (conte), sobre dos temes: Igualtat i Sostenibilitat.

La presentació dels treballs es lliurarà a bllapag@ccoo.cat, han de ser treballs inèdits amb una extensió màxima de 3 fulls i amb autorització dels tutors legals. S’han de presentar abans del 12 d’abril per tal de poder publicar les obres guanyadores per la diada de Sant Jordi (23 d’abril).

L’acte de lliurament dels premis es realitzarà durant l’acte central del primer de maig que organitza el sindicat CCOO BLLAPAG i s’entregaran a l’Escola per tal de reforçar projectes educatius afavoridors de la igualtat d’oportunitats, la coeducació o la sensibilització ambiental.

Consten de 500€ el primer, 400€ el segon i 300€ el tercer, més un diploma i un obsequi per l’autor o autora.

El jurat està conformat per docents de diferents disciplines (literatura catalana, castellana, anglès, història, psicopedagogia ...) vinculats a CCOO, com la Carme Romero, Marc Sangüesa, Miguel Cordero, Lola Aguilar i la Carme Ballarín.

Enllaç a les bases del concurs literari JuvenilLa teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.