3r Congrés de CCOO d'Indústria de Catalunya


Data: 21/04/2021 - 22/04/2021
Hora:
Lloc: Fira de Sabadell - Sabadell
Convoca:
Observacions:

Les circumstàncies derivades de la pandèmia de la COVID-19 ens han portat a ajustar el calendari congressual de CCOO per garantir la participació de l’afiliació en aquest procés i que ho pugui fer amb la màxima seguretat possible. Això ha obligat a endarrerir els diferents nivells, de manera que el 3r Congrés de CCOO d’Indústria de Catalunya, finalment, se celebrarà els dies  21 i 22 d’abril del 2021, a Fira Sabadell, amb el lema “Indústria, motor d’igualtat”.

Amb aquests canvis, el calendari congressual queda així:

- Del 9 de desembre de 2020 al 27 de febrer de 2021 es faran les assemblees congressuals de primer nivell a les empreses i les de caràcter transversal.
- Del 5 al 31 de març de 2021 es faran els congressos i les conferències dels sindicats intercomarcals i dels àmbits funcionals d’Indústria.
- 21, 22 i 23 de maig, es farà el 12è Congrés de CCOO de Catalunya.
- 8, 9 i 10 de juny, es farà el 3r Congrés de CCOO de Industria estatal.

Consulta el calendari congressualLa teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.