Continua la campanya: Dona aliments, Compromís i Solidaritat


Data: 16/06/2020 - 25/01/2021
Hora:
Lloc: Vestibul de CCOO de Cornellà - Crta.d'Esplugues, 68 - Cornellà (Baix Llobregat)
Convoca: CCOO Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf i XAS Xarxa d'Acció Solidària
Observacions:

La solidaritat obrera forma part de la història del sindicalisme i com a organització sociopolítica aspirem a reunir la consciència de classe i la consciència del territori on vivim i treballem.

En un context d’agreujament de les desigualtats, especialment difícil per a moltes persones i famílies de Cornellà, CCOO continuem compromesos en donar respostes col·lectives i per això, hem articulat la campanya, “Solidaritat, suport i ajuda mútua. Dona aliments, compromís i solidaritat“.

Volem promoure la sensibilització, informació, promoció del voluntariat, ajuda mútua i donació de recursos alimentaris per la Botiga Solidària de Cornellà, de la que formem part del grup impulsor des de 2012. Pots col·laborar:

- Fent de voluntari/a, trucant al 93 377 92 92 i demanant per Benigno Martínez

- Aportant aliments (llegums, pasta, conserves, llet, sucre i farina) al punt de recollida habilitat al nostre local de CCOO de Cornellà de Llobregat

- Fent una aportació econòmica voluntària al seu compte corrent: ES83 2100 0506 1202 0015 5975

Perquè el nostre projecte sindical vol recuperar les millors tradicions de l’esquerra social, continuem buscant espais de col·laboració i treball mutu amb el teixit associatiu arrelat des dels valors i la proximitat. Suma’t-hi. Col·labora-hi!

 

S'han recollit 300 kg i volem continuar recollint més.

Link cartell

Link diptic

Galeria de fotos

 

 

 La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.