Jornada Infermeria - TCAI "Feedback a infermeria"


Data: 22/04/2020
Hora: 15.45
Lloc: Hospital del Mar, sala d'actes Josep Marull C/ Dr. Aiguader, 80 - Barcelona (Barcelonès)
Convoca: Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya, Formació Continuada del PSMAR, SS CCOO - PSMAR.
Observacions:

El dimecres 22 d'abril,  celebrem una Jornada de infermeria - TCAI " Feedback a infermeria", a les 15:45h a la sala d'actes de l'Hospital del Mar. Aquesta Jornada està organitzada per la Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya amb la col·laboració de Formació Continuada del PSMAR i la secció sindical CCOO - PSMAR.
Està dirigida a tots i totes les infermeres, TCAI/Aux d'infermeria i pràctics sanitaris, amb la pretensió de visualitzar la importància i la necessitat del treball en equip, així com els diferents punts de vista de tots els professionals. 

Lloc de la celebració:
22-4-20 15:45
Hospital del Mar, sala d'actes Josep Marull
C/ Dr. Aiguader, 80, Barcelona.

La inscripció és gratuïta i s'ha de realitzar abans del divendres 3 d'abril enviant un correu electrònic a:jornadaccoosanitat@hotmail.com, indicant: Noms i Cognoms, Centre de treball i telèfon de contacte.

PROGRAMA JORNADA.pdfLa teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.