Vaga general a la petroquímica de Tarragona


Data: 19/02/2020
Hora:
Lloc: Polígons petroquímics nord i sud - Tarragona (Tarragonès)
Convoca: CCOO d'Indústria de Catalunya i FICA-UGT de Catalunya
Observacions:

Amb aquesta vaga volen exigir a l’Administració i a la patronal que es garanteixi la seguretat de les persones que treballen a la petroquímica de Tarragona, així com de la ciutadania del Camp de Tarragona, arran del greu accident ocorregut a IQOXE el passat 14 de gener, i que es posi fi a la precarietat laboral que es dona al sector.

Els secretaris generals de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, de CCOO d’Indústria estatal i de Catalunya, Agustín Martín i José Antonio Hernández, i de CCOO de Tarragona, Mercè Puig, participaran a partir de primera hora del matí en diferents piquets informatius que aniran fent extensió de la vaga general a la petroquímica de Tarragona als polígons nord i sud, per exigir més seguretat i menys precarietat.

A les 4.30 hores, es posaran en marxa els primers piquets informatius als dos polígons petroquímics.

A les 7.00 hores, Pacheco, Hernández i Puig acompanyaran el piquet informatiu del polígon nord, que es concentrarà a la rotonda d’accés a la Repsol. Allà es farà una primera valoració del seguiment de la vaga.

Cap a les 9.00 hores, es desplaçaran al polígon sud per participar en el piquet informatiu concentrat davant de Dow Chemical.

Sobre les 10.00 hores, es traslladaran fins al piquet informatiu concentrat davant de Covestro, antiga Bayer.

A les 11 hores, està prevista una concentració de piquets davant la fàbrica d’IQOXE, on Javier Pacheco i Agustín Martín, conjuntament amb UGT, faran una valoració de com s’està desenvolupant la jornada de vaga i convocaran la gent a la manifestació de la tarda.

A les 18.30 hores, davant la seu de l’AEQT (av. del Marquès de Montoliu, 2), Javier Pacheco i Mercè Puig faran una nova compareixença davant els mitjans de comunicació, conjuntament amb UGT, per fer la valoració global de la vaga i cridar a la participació a la manifestació ciutadana de la tarda.

A les 19.00 hores, inici de la manifestació ciutadana convocada sota el lema “Volem seguretat, informació i coordinació”. Els piquets informatius sortiran des de davant de l’AEQT i aniran fins a la plaça Imperial Tarraco, on confluiran amb les entitats socials i veïnals amb les quals convoquen conjuntament la manifestació.

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.