Exposició "Violència anti-sindical"


Data: 18/11/2019 - 02/12/2019
Hora: 08.30 a 14.00 i 15.30 a 21.00
Lloc: Centre Cívic Sant Oleguer, carrer de Sol i Padrís, 93 - Sabadell (Vallès Occidental)
Convoca: Fundació Pau i Solidaritat CCOO de Catalunya
Observacions:

L'exposició s'emmarca en el projecte de cooperació internacional de la Fundació Pau i Solidaritat en defensa dels Drets Humans Laborals i les Llibertats Sindicals a Colòmbia que compta amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell i altres entitats publiques catalanes aquest any 2019.

L'exposició consta de dos roll-ups informatius sobre el concepte de violència antisindical i vuit siluetes de dones i homes que volen visibilitzar les persones sindicalistes, la violència i les violacions de drets que pateixen per exercir la seva tasca de representants dels treballadors i treballadores. Les siluetes mostren, mitjançant pissarres adherides, els casos reals de violència, majoritàriament de Colòmbia, però també de l’estat espanyol.

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.